פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר התמונה ה5 לא עובדת...סודרהקרבון יצא די מקומט, אתה הולך לסדר את זה, נכון?זה לא מקומט, זה רק נראה ככה כי השתמשתי בכמה חתיכות ולא בחתיכה אחת. מה שאתה רואה זה החיבורים. אין מה לסדר שם כי זה פנימי ואף אחד לא יראה את זהמן הסתם..הכיסוי יהיה שקוף נכון? הדבר המצופה הזה זה רק מן תבנית כן?בשביל מה פרסמתי תמונות מ SKETCHUP?? איך בדיוק הגעת למסקנה שזה יהיה שקוף? קיצר... לא...
פורסם 2007 ביולי 918 שנים שאלה-המין כיסוי הזה מהעץ עם ציפוי טפלוןאני מבין שזה אמור להיות הכיסוי למובו אז1. למה לכסות את המובו לגמרי? אמורים להיות מחוברים אליו חוטים ודברים כאלה 2. מאיפה המאוורר שעל המעבד יקח אוויר?3. זה נראה דיי גדול בשביל MOBO מה אמורות להיות המידות של זה ומה המידות של המארז?
פורסם 2007 ביולי 918 שנים עדכון גדול אהבתי תפיברגלאס ואת הגלאס אפוקסי. הלאוואי היתה לי גישה לחומרים כמו לך... אצלי ההורים מנהלים נגריה בהצלחה בהמשך,מצפה לראות עוד הרבה פרויקטים ממך ליאור.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר שאלה- המין כיסוי הזה מהעץ עם ציפוי טפלון אני מבין שזה אמור להיות הכיסוי למובו אז 1. למה לכסות את המובו לגמרי? אמורים להיות מחוברים אליו חוטים ודברים כאלה 2. מאיפה המאוורר שעל המעבד יקח אוויר? 3. זה נראה דיי גדול בשביל MOBO מה אמורות להיות המידות של זה ומה המידות של המארז? 1. תסתכל טוב טוב בתמונות SKETCHUP שצירפתי. כל החוטים יהיו מוסתרים בתעלה שאוכפת את הכיסוי 2. למחשב יהיה קירור מים ככה שהשאלה לא רלוונטית. בקדמת הכיסוי יהיו 4 מאווררי 40מ"מ לקירור RAM (למי שדואג לרעש, אל תדאגו יש לי כמה מאווררים ששמרתי בצד והם ממש שקטים) 3. המידות של הכיסוי הן 35X26X7ס"מ. מידות פנימיות של המארז זה 60X50ס"מ עוד עדכון קטנטן רק בנוגע לכיסוי. שחררתי אותו היום מהתבנית וסה"כ יצא סבבה, חוץ מזה שהוא יצא טיפה גמיש, אבל גם זה יסודר בהמשך. בנתיים הנה כמה תמונות את הפתחים למעבד ולכרטיס מסך אני יעשה ברגע שיהיה לי את החומרה, שאני ידע בדיוק את המיקום.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אי]ה השגת ת'קרבון?הוא אמר שהוא לוקח חומרים מהעבדוה-שזה משהו שקשור למזלט"ים והכמות שהוא לוקח זה שאריות ככה שלאף אחד אין בעיה עם זה.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מדהים..!קצת תהיה בעיה להכניס קירורים ללוח-אם לא.?, בגלל החיפוי שהכנת.שוב, יפה מאוד.Aviko
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים למה שתהיה בעיה? כולה לשים בלוק קירור מים שממנו יצאו 2 או 3 צינורות, תלוי מהבלוק ומכל המערכת.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר Aviko: החיפוי יהיה מתפרק, ככה שלא תהיה שום בעיה. עוד עדכון. המשכתי לעבוד על החיפוי ללוח אם היום. כמו שאמרתי אתמול, החיפוי יצא קצת גמיש והייתי צריך להקשיח אותו. בשביל זה השתמשתי בשיטה נפוצה מאוד בתעשיית חומרים מרוכבים והיא שימוש בחומר ליבה. בשיטה זו, חוצר ליבה שהוא בדרך כלל חומר קל יחסית, נלכד בין שכבות בד (במקרה הזה פיברגלס, מה שמקשיח מאוד את המבנה. בתור חומר ליבה השתמשתי בלוחות עץ בלזה בעובי 1מ"מ חיתוך הבלזה לצורה אחרי החיתוך שייפתי את הקצוות לזווית של כ 15 מעלות כדי לאפשר לפיברגלס לקחת את הפינות בקלות אחרי הרטבת פני השטח עם אפוקסי הנחתי את הבלזה למקומה אחרי זה באה עוד שכבת פיברגלס ובסוף פילפליי אחרי שסיימתי עם החלק הזה עברתי לייצר לוחיות אלומיניום למאווררי 40מ"מ בחיפוי השתמשתי ב SolidWorks ליצירת שרטוטים מדוייקים של החלק הדפסתי את השרטוט בגודל המקורי והדבקתי אותו על חתיכת אלומיניום בעובי 1.5מ"מ. את החורים עשיתי עם מקדח כוס 38מ"מ. אחרי קצת (הרבה) שיופים כשהגעתי לצורה הסופית ליטשתי את פני השטח של הלוחיות עם משייפת פנאומטית מה שנתן לי אפקט דיי מגניב שאני עוד ישתמש בו בעתיד זה התוצר הסופי
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים קודם כול..מדהים!!! דבר שני...אוליי אני לא עוקב אבל למה זה מיועד? כלומר הוצאת אוויר הכנסת אוויר?
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים השיוף יצא לך מהמם!..וזה יכול לצאת מאוד נחמד....אבל למה לא מאווררים של 80 לפחות? כלומר אלא לא יעשו המון רעש?
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים הוא אמר שהוא השתמש במאווררים שקטים. ואני חייב לציין שהשיוף זה אכן אחד הדברים הסקסיים ביותר שראיתי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.