פורסם 2007 במרץ 1218 שנים קניתי את המחשב שלי מלפני חודשיים וחצי מעבד E6300 בא עם קירור של SPIRE. עכשיו שמתי לב שהטמפרטורה שלו לא במאמץ עומדת על 53-54. יש לי מארז של HEC. והתמונה שלמטה^^ זה לאחר ששמתי מאוורר של 8 ס"מ במקום הטורבינה שיש לי על הדלת של המארז. ובנוסף שמתי מול הרשתית הזאת של המאוורר שעל הדלת מאוור גדול כאילו מאוור רגיל של החדר חח בשיא הכח שיכניס רוח קרה לשם. הטמפרטורה ירדה במעט ותראו מה מצב הטמפרטורה: כמובן שאני לא הולך עכשיו להשאיר את המאוורר הגדול הזה מול המחשב, אז מה דעתכם? צריך לקנות קירור חדש? או שמה שיש כרגע זה נורמלי..? תודה מראש.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים ממש לא נורמאלי.וודא שאף אחד מהמאוררים של המארז לא חוסמים. וודא שהקירור עצמו יושב כמו שצריך על המעבד ותוודא ששמו לך משחה טרמית כמו שצריך.ניקוי אבק (אם יש ) יהיה פיתרון מעולה גם כן
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר ממש לא נורמאלי.וודא שאף אחד מהמאוררים של המארז לא חוסמים. וודא שהקירור עצמו יושב כמו שצריך על המעבד ותוודא ששמו לך משחה טרמית כמו שצריך.ניקוי אבק (אם יש ) יהיה פיתרון מעולה גם כןחח רק עכשיו שמתי לבש-KSP האחרות האלה לא שמו לי מאוור בצד הקדמי של המארז.הבסיס הסגול הזה מורכב, אך אין מאוורר.יכול להיות בגלל שאין מאוור שם שיכניס אוויר פנימה - בגלל זה הטמפרטורה גבוההויהיה אפשר לפתור את זה בעזרת הוספת מאוור 120 MM ?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אתה מדבר על הקדימה של המארז או על הצד?את התעלה הזו תעיף לכל הרוחות,היא רק גורעת.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר אתה מדבר על הקדימה של המארז או על הצד?את התעלה הזו תעיף לכל הרוחות,היא רק גורעת.העפתי ת'תעלהושמתי מאוורר 8 CM בשביל לבדוק אם ישתנה משהו- אותו הדבר נשאר.אני מתכוון שמאווררר 120 MM שצריך להיות עם מארז מקדימה , KSP לא שמו אותו בכללל.יש מצב בגלל זה?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר המאורר הקידמי והאחורי חשובים מאוד,מאוד יכול להיות שזה יוריד לך מס' מעלות אוקימחר אני אתעסק עם זהאקנה מאוור 120MM וישים אותו מקדימה.אחליף משחה טרמית.ואנקה אבק.זה אמור להוריד לי משמעותית את הטמפרטורה?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אני ריעננתי משחה טרמית לאחת איכותית יותר וזה הוריד לי בערך 3 מעלות.מאורר קידמי אמור להוריד לך עוד מס' לא קטן של מעלות גם כן..
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר אני ריעננתי משחה טרמית לאחת איכותית יותר וזה הוריד לי בערך 3 מעלות.מאורר קידמי אמור להוריד לך עוד מס' לא קטן של מעלות גם כן..ואם אני ישים מאוור קטן 8 ס"מ על הדלת מול המעבד..זה ייתן משהו לטובה?תודה מראש 8)ועוד שאלהשמתי לה שהמאוור שבא עם המארז שלי של ה-120 MMהחוט חשמל שלו מתחבר ללוח אם, ככה זה במאווררים החדשים או שרק ב-120MM?אם אני אקנה 120MM נוסף זה יהיה אותו חיבור ללוח אם?כי במחשב הישן שלי זה היה מתחבר לאחד החוטים של החוטי חשמל של הספק כח.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר לא חושב וזה יכול אפילו לגרוע ועוד שאלה שמתי לב שהמאוור שבא עם המארז שלי של ה-120 MM החוט חשמל שלו מתחבר ללוח אם, ככה זה במאווררים החדשים או שרק ב-120MM? אם אני אקנה 120MM נוסף זה יהיה אותו חיבור ללוח אם? כי במחשב הישן שלי זה היה מתחבר לאחד החוטים של החוטי חשמל של הספק כח. ועוד משהו לסיום חח.. האם זאת משחה טרמית טובה : Arctic Silver 5? ? והאם זה מאוור 12ס"מ טוב ?ArcticFan 12cm??
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אם המאוורר יהיה עם חיבור ללוח אז תבקש מתאם לספק.. לגבי המאוורר אין לי מושג אבל המשחה הזאת היא בין המומלצות אם אני לא טועה
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר המשחה טובה מאוד והמאורר אכן של AC ולגבי השאלה עם החיבור של המאווורר ישנו באמת מתאם בין חיבור קטן ללוח אם, לבין גדול לספק כח?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים יש מתאם כזה.לא חושב וזה יכול אפילו לגרועואתה אומר את זה מניסיון? אצלי מאוורר 8 ס"מ ג'נרי שהוצאתי מספק כח, ביחד עם התעלה הורידו לי 4-5 מעלות.כרגע העפתי אותו כי הוא היה רועש, וכי מחר אני מביא פרספקס ועושה חלון, אשר בו אני הולך לשים 2 מאווררים של 120 מ"מ, מול המעבד ומול הכרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.