פורסם 2007 במרץ 1218 שנים שלום רב, היום קניתי כבל S-VIDEO של 4 פינים על מנת לחבר את המסך של המחשב הנייד לטלוויזיה. חיברתי את הכבל אך נתקלתי בכמה בעיות: א. התמונה נורא לא חדה. כלומר אני לא רואה את מה שכתוב על הטלוויזיה. ב. התמונה לא ישרה. כלומר, המסך שאני רואה על הטלוויזיה כולו מעוגל ולא תואם את הגבולות של הטלוויזיה. ג. כאשר אני מפעיל איזשהו סרט, מסך המחשב מראה אותו אבל הטלוויזיה פשוט לא מראה את התמונה של הסרט. זה קבוע על מסך שחור ולא מראה כלום. הסאונד עובד, אבל אין תמונה. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? אולי צריך להתקין איזושהי תוכנה או משהו? בתודה מראש ובציפייה לתגובה מהירה. זה יעשה לאח שלי את היום , borissurets
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים נתחיל במה הגודל של הטלויזיה?א) אל תצפה לקרוא כתב בצורה ברורה על הטלויזיה שלךולגבי ב ו-ג יש לך כרטיס רדאון?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר א. גודל הטלוויזיה הוא 29 אינץ'.ב. את העניין של גבולות המסך הצלחתי לסדר.. החלפתי מ- NSTC ל- PAL.ג. וכן יש לי כרטיס של רדאון. זה בסדר?! או לא?! אולי צריך להוריד איזושהי תוכנה כי אני יודע של- NVIDIA יש תוכנה שמסדרת את הכל..בתודה מראש,borissurets
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מה שתארת ב-ג זו תופעה מוכרת בדרייברים של ATIכנס ל-CCCלך לוידאוtheater modeותחת clone mode shows overlay תשנה ל the same on all displaysואז החל או אישורתודיע אם הסתדר
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר אממ.. אני לא מוצא את זה אחי..אולי זה שונא במחשבים ניידים?! כי יש לי מחשב נייד עם ATI MOBILITY RADEON..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.