עבור לתוכן

רוצה לקנות מחשב אבל מחכה לסדרה 8 (לא יודע איך קוראים לזה..)

Featured Replies

פורסם

יש לי תקציב 5000 שקל למחשב בלבד ללא מסך וללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC

מה שמונע בעדי לקנות את המחשב זה שחבל לקנות היום 7600 GT ב900 שקל שעוד מעט יצא 8600 ויעלה מחיר דומה..

האם שווה לחכות?!

האם יש תאריך ליציאת הכרטיס בארץ?? אני ממש מחכה כבר למחשב

פורסם

geforce 8600 אמור לצאת בסביבות אפריל-מאי. ואז כבר שווה לראות עם יצא במתחרה באותו טווח מחיר של ati.

כרגע לא שווה לקנות 7600gt אלא להוסיף עוד קצת ל-radeon 1950pro.

פורסם

geforce 8600 אמור לצאת בסביבות אפריל-מאי. ואז כבר שווה לראות עם יצא במתחרה באותו טווח מחיר של ati.

כרגע לא שווה לקנות 7600gt אלא להוסיף עוד קצת ל-radeon 1950pro.

שמת לב למה שכתבת?

אתה אומר לו שלא שווה לקחת 7600 אבל אתה מציע לו כרטיס יותר יקר שגם הוא לא תומך ב DX10.. :screwy:

בכל מקרה אל תקח שום כרטיס תחכה כמו שכל החכמים עושים

פורסם
  • מחבר

אין תאריך מדוייק?

הערכה היא לסביבות מאי? (בארץ..) אם לפני אז אחכה.. אם אחרי אז נראה לי אקנה מחשב עכשיו עם כרטיס מסך ב250 ואחכה, פשוט אם זה יצא תוך חודש ח?ארם על ה250 שקל, אם יצא תוך 3 חודשים חבל על הזמן ללא מחשב נורמאלי למרות שיש תקציב..

מה דעתכם?

פורסם

תשמע

בקרוב גם המחירים של מעבדי C2D יורדים משמעותית אז שווה לך לחכות בכל מקרה, לא רק בגלל הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

לגבי הבקרוב...

כמה קרוב?

וכמה משמעותי זה כבר יכול להיות ההוזלה?

בקיצור מהו התאריך האידיאלי לדעתכם לקניית מחשב בהתחשב בזה שאפשר לחכות אבל אני כבר רוצה מחשב. (איזה ניסוח גרוע P:)

פורסם

חודש וחצי בערך

פורסם

שמת לב למה שכתבת?

אתה אומר לו שלא שווה לקחת 7600 אבל אתה מציע לו כרטיס יותר יקר שגם הוא לא תומך ב DX10.. :screwy:

בכל מקרה אל תקח שום כרטיס תחכה כמו שכל החכמים עושים

א. אני אומר שכדי להשקיע ב-x1950pro בגלל שהביצועים יותר טובים במידה והקנייה דחופה.

ב. גם אני מחכה עם המחשב בדיוק מהסיבה הזאת.

ג. 8600 אמור לצאת ב-17 באפריל לפי דיווחים נוכחיים, אבל בתכלס עם עיקובים ועד שזה יגיע לארץ זה יהיה מאי. r600 אותו דבר ולא בטוח שיצא כרטיס מהליבה הזאת ב-1,000 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים