פורסם 2007 במרץ 1218 שנים לחנות ממנה אני קונה את המחשב אין אפשרות להזמין את הABIT,האם ללכת על הג'יגהבייט או להזמין את ה ABIT מהאינטרנט בסבלנות?שאר המפרט זה E6300 ו 2GB זכרון של TWINMOS667
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר כי אני לא ממש מתכנן OC וזה סה"כ 100 ש"ח הפרש, אפילו פחות....יש תשובה לגבי הלוח??או בוא ננסח את זה ככה, האם אני יכול ללכת בראש שקט על הג'יגהבייט........ ויש לו את כל הפיצ'רים של ה ABIT?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים שתי הלוחות האלה הם אחלה רק צריך לעדכן את הביוס .אני אישית הייתי בוחר ABIT .
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר תודה על העזרה, מחוסר סבלנות, הלכתי בסוף על ה S3, הבנתי באמת אין הרבה הבדלים.איך אני מעדכן BIOS אגב?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים תבקש מהחנות שממנה אתה קונה שתעדכן לךותבדוק שהגירסה שלו זה 3.3 (מופיע פיזית על הלוח ליד הזכרונות)
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים איך אני מעדכן BIOS אגב? יש ל- GB תוכנה bios@ שמתחברת לשרת שלהם מורידה את הקובץ ומעדכנת אותו דרך WINDOWS, פשוט וקל.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים שים לב שאף אחד מאלה שאמרו לך לעדכן לבד (@bios או לא) לא לוקח אחריות אם העידכון ייכשל וייהרס הלוח
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר תודה על העזרה, אכן לקחתי את ה REV3.3...האם באמת יש סיכוי שהעדכון יהרוס את הלוח ובטח האחריות תכסה על כך, לא?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים זה מסכן רק את הצ'יפ, לא? (אפשר לקנות חדש בעקרון)אגב, יש לוחות שגם אחרי עדכון ביוס כושל יכולים לעשות שיחזור (אם אני לא טועה - P5B של אסוס וכאלה)"CrashFree BIOS 3 Simply restore corrupted BIOS data from USB flash disk The ASUS CrashFree BIOS 3 allows users to restore corrupted BIOS data from a USB flash disk containing the BIOS file. This utility saves users the cost and hassle of buying a replacement BIOS chip. "מהאתר של אסוסhttp://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1178&modelmenu=1
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים יש לוחות שבהם השבב BIOS מולחם ללוחתנסה לקנות כזה ולחבר חדשולא כל הלוחות תומכים באופציה הזאת של Dual BIOS או איך שלא יקראו לזה
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים בכל מקרה זה די שימושי :ם ואם לא אז באמת צריך לקחת סיכון מסויים O_o אבל אני מניח שאין מנוס מזה אם רוצים OC טוב שחייבים לעשות FLASH לביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.