פורסם 2003 בינואר 1722 שנים האלבום של Dream theater מצויין.יש גם להקות מצויינות כמו Sonata Arctica, Stratovarius וBlind guardian שאף אחד לא הזכיר, Power Metal איכותי.יש גם להקה מצויינת שנקראת edguy, מוזיקה יפה וסולן שיודע שלשיר טוב.לפחות לIron Maiden יהיה אלבום חדש בקרוב.סוף סוף מישהו שמכיר את הלהקות להקות מעולות לPower Metal איכותי ביותר !! ואגב כל הלהקות הנ"ל יש לי כל הדיסקים שלהם ! עריכה : ל Stratovarius יוצא אלבום חדש בסוף החודש הזה ! ;D ;D ;D ;D
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים סלח לי, אבל מטאל מעולם לא יוכל להיות איכותי.רוק קלאסי בוודאי, לא מטאל.בדיוק רק בתוספת גראנג' איכותי.לדעתי שיר השנה הוא....לא יודע השיר הכי חדש שאני אוהב מ97....טוב אולי נחשיב אתNIRVANA-YOU KNOW YOU RIGHTלמרות המלודיה הטיפשית והצפויה כבר.השיר היחידי שאהבתיח השנה למרות שהוקלט ב94
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים ועוד איך מטאל יכול להיות איכותי...תנסו אתchildren of bodom - everytime i diechildren of bodom - angels don't kill
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים ::)Children of bodom, לא יכלת לרשום להקה שיש לה לפחות זמר יודע לשיר כמו Iron Maiden, Judas Priest,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.