עבור לתוכן

השיר הטוב של השנה

Featured Replies

פורסם

לכל אלה שאומרים שנלי המסחר וכו' אז מה עם הוא עשה שיר אם אן סינק מה רע בהם דווקא אחלה להקה וזה לא מה שפירסם אותו

כבר מ- CONTURY GRAMER ו- RIDE WITH ME הוא נהפך לכוכב (אולי לא בארץ )למרות שכבר לפני שלוש שנים אני שמעתי אותו ונדלקתי ...

ובקשר למי שאמר ש ONE MIC של נאס זה שיר השנה שלו לדעתי זה עוד סתם שיר רגיל אין בו משהו מיוחד.

אלו שעשו את הפריצה הכי גדולה השנה בתחום ההיפ הופ הפ אם כבר ההרכב N.E.R.D שמופיע כמעט בכל להיט אשרי ובמיוחד הם גם הוציאו דיסק שלדעתי הוא אחד הדיסקים הטובים של השנה :hat:

• תגובות 67
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לכל אלה שאומרים שנלי התמסחר וכו' ושהוא רק התפרסם אחרי הרמיקס אם אנ סינק וזה אז קודם כל מה רע באן סינק הם הלהקת בנים הכי טובה שהייתה לדעתי (אל תהיו סתם יצורים שאומרים שפופ זה לא מוסיקה אמיתית וזה סתם מוסיקה לילדות בנות 12 לדעתי אתם סתם פוסלים את זה בלי להקשיב בכלל אני בכיף שומע כל מוסיקה ותאמינו לי ככה נהנים הכי הרבה.וץ מאולי מזרחית שאת זה אני לא סובל)

וב נלי כבר ניהיה כוכב ענק לפני שלוש ארבע שנים אם השיר contury graner ואחד משיר ההיפ הופ שנהפך כבר להיות קלאסי

ride with me

אף אחד לא ציין פה בכלל את ההרכב שעשה את הריצה הכי גדולה בתחום ההיפ הופ השנה n.e.r.d שהופיעו כמעט בכל להיט אפשרי וגם הוצאיו דיסק מדהים שלדעתי הוא אחד מהטובים של השנה

פורסם

Nelly היה מצוין, עד שהוא כביכול 'הנפיק מניות'. אם מדברים על השיר, לא זמר, אני חייב להגיד (ואולי מישה יסכים איתי), זה ישראלי, זה לא בעברית, וזה בקושי מוכר. SHI - Chapters.

SHI-Supreme Hebrew Intelect

ש"י 360 (כמו שנכתב בעברית) הוא מעולה לפי דעתי..כך גם הדיסק החדש שלו..

וגם כן חלוצי החלל..הדיסק החדש שלהם דיי נחמד..

פורסם

נלי עדיין אחלה זמר , הוא קצת התמסחר , אבל זה קורא לכולם בשלב מסוים .

קראתי כתבה על shi בראש1 ושמעתי שיר שלו , נשמע נחמד מאוד אבל הוא לא הצליח בישראל

פורסם

השיר המעצבן של השנה? כנראה שיר הקטשופ, אבל אפשרי שגם צ'יקי צ'יקי (הוא עוד לא נטחן עד תום) או אמיגוס (שמשמיעים אותו דרך קבע בכל מסיבה)

דרים תיאטר הם באמת עילוי, אבל הם לא מסוג הדברים שהייתי קורא להם שיר השנה, הם מוזיקה למצב רוח איכותי.

קומפליקייטד של אבריל, לא אהבתי, למרות שהוא זכה במקום הראשון במצעד של 99FM.

אל תזלזלו במוזיקת טראנס ודאנס, יש שם דברים מאוד איכותיים, ואני לא מדבר רק על מוזיקה MTV אלא על הדברים היותר כבדים כמו קלאב טראנס, פרוגרסיב ודיפ, ואפילו פסיכודלי.

בכל זאת, שיר השנה עבורי:

Laava - Wherever You Are (מלודיה מדהימה, שיר מרטיט אפילו אחרי 1000 השמעות, והוא אכן נטחן)

מועמדים בולטים:

כל המוכרים של Ian Van Dahl, Lasgo, Dee Dee (יפים, אך לא כמו הנ"ל)

DJ Sammy & Yanou feat. Do - Heaven (יפה אך נטחן יותר מדי)

Jurgen Vries - The Opera Song (אפילו יותר יפה מה-Theme)

Kate Ryan - Desenchantee (חמודדד)

Catch 21 - Brighter Day (מעולה)

Apollo - Dance (ליגה)

ATB - You're Not Alone 2002 (חידוש מעולה)

Vincent Stormfield - Sweet Harmony (Dumonde Vocal Mix) (חזקקק)

Ms. Dynamite - It Takes More (במיוחד בגירסה הלא מצונזרת)

Justin Timberlake feat. Clipse & Neptunes - Like I Love You (אז מה, גם רובי וויליאמס פליט של להקת בנים)

סאבלימינל והצל מארחים את סיוון - הפרד ומשול (אמנם כל הדיסק מעולה, אבל זה התפרסם הכי הרבה)

בטוח יש עוד המון ששכחתי, אבל זה במעבר מהיר.

אתם מתפלאים למה כמעט פופ\רוק ויש בעיקר דאנס\טראנס, הסיבה נעוצה בכך שהפופ\רוק היו פשוט חלששששים השנה, באמת שלא ראיתי שום דבר שיזכר כקלאסיקה לאורך שנים.

תגובות - בכיף.

פורסם

אל תזלזלו במוזיקת טראנס ודאנס, יש שם דברים מאוד איכותיים, ואני לא מדבר רק על מוזיקה MTV אלא על הדברים היותר כבדים כמו קלאב טראנס, פרוגרסיב ודיפ, ואפילו פסיכודלי.

סוף סוף, עוד מישו איכותי עם קצת שכל בקודקוד... כן יירבו.

פורסם

אתם מתפלאים למה כמעט פופ\רוק ויש בעיקר דאנס\טראנס, הסיבה נעוצה בכך שהפופ\רוק היו פשוט חלששששים השנה, באמת שלא ראיתי שום דבר שיזכר כקלאסיקה לאורך שנים.

הרוק באמת היה חלש השנה. אין מה לעשות, ימי הרוק הגדולים כבר מאחורינו :'(

רק, שוב נזכיר לטובה את Six Degrees of Inner Turbulence שמחמם את הלב השנה. הדיסק השני, שהוא בעצם שיר אחד של 45 דקות מדהים לחלוטין.

מצטער, אבל חוסר ההערכה שלי לאלקטרונית נובע מכך שאני פשוט לא מעריך מוזיקה שנעשית ברובה המכריע על מחשב.

פורסם

רק, שוב נזכיר לטובה את Six Degrees of Inner Turbulence שמחמם את הלב השנה. הדיסק השני, שהוא בעצם שיר אחד של 45 דקות מדהים לחלוטין.

מצטער, אבל חוסר ההערכה שלי לאלקטרונית נובע מכך שאני פשוט לא מעריך מוזיקה שנעשית ברובה המכריע על מחשב.

בדיוק מה שאני חושב, אני לא חושב שמחשב יכול לדמות רגשות (לפחות בינתיים) כמו שנגן על גיטרה חשמלית יכול.

פורסם

בכלליות אתה צודק...ד"א מה אתה כן אוהב לשמוע ? (להקות)

הרוק כבר לא יהיה מה שהיה ! וזה באמת חבל

אני לא מבין מה אנשים מוצאים בכל מיני דרעק כמו בריטני ספירס וחברותיה השונות !

פורסם

לפי דעתי אין כזה דבר השיר הטוב של השנה ::) רק שירים מעצבנים של השנה וזה לא חסר תאמינו לי ;):P

בתור חובב רוק ודאנס, אני מרגיש שהשנה היתה שנה של חסר(אולי אפילו הייתי אומר גירעון) ברוק וגם קצת בדאנס.... היה הרבה פופ וראפ והיפהופ וכל הזבל המחסרי כמו שאנשים פה הזכירו....לא מספיק איכות! יחי מוסיקה איכותית! שלא יתפשטו 'אמנים' מפגרים! 8) :bash:

בכל מקרה אחד האלבומים האהובים עליי ועל אח שלי הוא linkin park - hybrid theory שבו כל השירים יפים אחד אחרי השני! :ylsuper:

פורסם

האלבום של Dream theater מצויין.

יש גם להקות מצויינות כמו Sonata Arctica, Stratovarius וBlind guardian שאף אחד לא הזכיר, Power Metal איכותי.

יש גם להקה מצויינת שנקראת edguy, מוזיקה יפה וסולן שיודע שלשיר טוב.

לפחות לIron Maiden יהיה אלבום חדש בקרוב.

פורסם

בכלליות אתה צודק...ד"א מה אתה כן אוהב לשמוע ? (להקות)

הרוק כבר לא יהיה מה שהיה ! וזה באמת חבל

אני לא מבין מה אנשים מוצאים בכל מיני דרעק כמו בריטני ספירס וחברותיה השונות !

אני? אני באופן כללי שומע כל מה שעומרי שומע + Eagles, System of a Down, Panteram Dire Straits ובנפרד אציין את ה-OST האיכותי ביותר של Pulp Fiction.

את דעתי על Linkin Park כבר הבעתי בת'רד אחר, והיא לא חיובית ביותר. מצטער.

פורסם

האלבום של Dream theater מצויין.

יש גם להקות מצויינות כמו Sonata Arctica, Stratovarius וBlind guardian שאף אחד לא הזכיר, Power Metal איכותי.

יש גם להקה מצויינת שנקראת edguy, מוזיקה יפה וסולן שיודע שלשיר טוב.

לפחות לIron Maiden יהיה אלבום חדש בקרוב.

שכחת את Nighwishו Moonspell

פורסם

1:drowning

2:you know you"r right

3:time and time again

פורסם

המועמדים אצלי..

Crazy Town- Drowning

Eminem- Lose Yourself

Sum 41- Still Waiting

יאללה לא זוכר נו.. נראה לי השיר של סאם בקיצר, אני אוהב רוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים