עבור לתוכן

השיר הטוב של השנה

Featured Replies

פורסם

למרות שאני שומע MTV לעיתים רחוקות - מי אתה שתתוכח עם טעם של בן אדם , ומי אתה שתגדיר מה זה דראק ומה זה לא.

I am the all mighty god :cistinebiggrinA:

ברצינות, אני לא מחשיב את הצרחות של בחורה בת 18 שעוותו ע"י מחשב עד כדי כך שאמא שלה לא הייתה מזהה אותה למוזיקה איכותית. אין מה להשוות בין המורכבות, העושר והיכולת של רוב הנגנים (קצת מצחיק לקרוא להם ככה) שמופיעים ב-MTV לבין האנשים הבאמת איכותיים - שאגב, לא צריכים להתפשט כדי שיאהבו אותם.

ועוד דיסק מעולה שהשתחרר השנה שכולל כמה קטעים אדירים- Six Degrees Of Inner Turbulence מאת DREAM THEATER

אוה! זה דיבורים ;). ללא ספק Misunderstood יכול להתמודד על שיר השנה.

אני דווקא אהבתי את THE GLASS PRISON.

את השיר לא כל כך כי הוא קצת כבד מדי בשבילי אבל יש שם מעבד מדהים בתחילת השיר ובאמצע שלו.

• תגובות 67
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
בויאקה זה דרעק! אין קשר בין המוזיקה למילים. אני לא סובל ראפ ישראלי אבל אם כבר אז שיהיה סאבלימינל.

השנה זו היתה השנה הראשונה שהפסקתי לעקוב אחרי MTV באופן מסויים (גם פעם לא הורדתי כל דבר אבל שמעתי) לכן השירים שאהבתי השנה לא דווקא מהשנה (או בכלל לא, אבל השנה נחשפתי אליהם)

System of a Down - toxicity, aerials, chop suey

Dr. Dre - forgot about dre, still dre, the next episode

שיר השנה...שנת 2002 לא 2000 .

פורסם
בויאקה זה דרעק! אין קשר בין המוזיקה למילים. אני לא סובל ראפ ישראלי אבל אם כבר אז שיהיה סאבלימינל.

השנה זו היתה השנה הראשונה שהפסקתי לעקוב אחרי MTV באופן מסויים (גם פעם לא הורדתי כל דבר אבל שמעתי) לכן השירים שאהבתי השנה לא דווקא מהשנה (או בכלל לא, אבל השנה נחשפתי אליהם)

אחים שלי ראפ ישראלי זה אולי נחמד אבל אם כבר מוסיקה שחורה של שנת 2002 ושתיים אז איך אף אחד לא הזכיר פה

את Nelly או ja rule ועוד רבים וטובים

פורסם

אני די אהבתי את האלבומים של סאבלימינל ו eminem .

לגבי השיר המעצבן ביותר של השנה , יש לי מתמודד קשה מאוד לשיר הקטשופ , השיר המטומטם של המורדים , חלק מכם אמנם כבר לא הולכים למסיבות של ילדים מהכיתה ( אני בכיתה ט' ) והשמיעו את השיר כל כך הרבה פעמים שכל פעם שאני שומע ספרדית אני כמעט מתמוטט :-\ .

השנה התחלתי לחבב קצת רוק ולכן שיר השנה שלי יהיה : לינקין פארק - in the end .

פורסם

לסיכום רובכם יסכימו איתי שהמוזיקה (כמעט בכל תחומיה) הדרדרה מאוד בזמן האחרון (אני מדבר אולי על עשור שלם)

והכל ניהיה כ"כ מסחרי ומגעיל שבא לי לבכות. המסחריות חדרה אפילו למוזיקה האלקט'.

הכל בגלל הפופ המגעיל הזה והMTV שמקדם אותו !

לסיכום:

בריטני,קריסטינה,ג'ניפר,נסינק,בקסריט בויז וכל הזבל הזה... :AR15: :AR15: :AR15: :bash::bash:

פורסם

לגבי השיר המעצבן ביותר של השנה , יש לי מתמודד קשה מאוד לשיר הקטשופ , השיר המטומטם של המורדים , חלק מכם אמנם כבר לא הולכים למסיבות של ילדים מהכיתה ( אני בכיתה ט' ) והשמיעו את השיר כל כך הרבה פעמים שכל פעם שאני שומע ספרדית אני כמעט מתמוטט :-\ .

1. צודק,סאבלימינל ואמינם שולטים

2. אני מכיר את השיר הזה ,בוניטה משהו (בכיתה שלי לא שרים אותו,אבל הרבה חברים/ות שלי שרים את זה כל היום שלא נדבר שלחצי מהשכבה יש את זה בתור צלצול לסלולרי)

3. אם כבר לינקין אז CRAWLING

ובקשר לאלה פה שכתבו על איכות

מי קובע מה זו מוזיקה איכותית או לא?

אני אוהב מוזיקה X ואתה אוהב מוזיקה Y ,זה אני אגיד שהמוזיקה שלי יותר איכותית ואתה תגיד ששלך יותר איכותית

מוזיקה זה עניין של טעם, לדוגמה אני אוהב רוק/כבד ,טראנס ,פסייטראנס, טכנו וכו'

אז אגיד אגיד שלדעתי זו מוזיקה איכותית ושInfected Mushrooms OWN'z

ואחרי 5 דקות מישהו יבוא אלי ויגיד שהוא אוהב מוזיקה קלאסית ושמוצרט (חס וחלילה שזה יקרה) OWN'z

מי צודק?

פורסם

1. צודק,סאבלימינל ואמינם שולטים

2. אני מכיר את השיר הזה ,בוניטה משהו (בכיתה שלי לא שרים אותו,אבל הרבה חברים/ות שלי שרים את זה כל היום שלא נדבר שלחצי מהשכבה יש את זה בתור צלצול לסלולרי)

3. אם כבר לינקין אז CRAWLING

ובקשר לאלה פה שכתבו על איכות

מי קובע מה זו מוזיקה איכותית או לא?

אני אוהב מוזיקה X ואתה אוהב מוזיקה Y ,זה אני אגיד שהמוזיקה שלי יותר איכותית ואתה תגיד ששלך יותר איכותית

מוזיקה זה עניין של טעם, לדוגמה אני אוהב רוק/כבד ,טראנס ,פסייטראנס, טכנו וכו'

אז אגיד אגיד שלדעתי זו מוזיקה איכותית ושInfected Mushrooms OWN'z

ואחרי 5 דקות מישהו יבוא אלי ויגיד שהוא אוהב מוזיקה קלאסית ושמוצרט (חס וחלילה שזה יקרה) OWN'z

מי צודק?

אתה ;)

פורסם

אנשים פה גם צבועים לא רק שומעים מוזיקה חרא. :P

פורסם

אנשים פה גם צבועים לא רק שומעים מוזיקה חרא. :P

הודעה אחת מעליך אמרו שכל שומע מה שהוא אוהב !!

חוץ מזה אם נגיד מישהו אוהב מוזיקה אלקטרונית אז מתוכם הוא כניראה אוהב את אינפקטד

ואם מישהו אחר אוהב נגיד EmptV אז הוא יתן את הזמר\ת שהוא הכי אוהב מהז'אנר

פורסם

אחים שלי ראפ ישראלי זה אולי נחמד אבל אם כבר מוסיקה שחורה של שנת 2002 ושתיים אז איך אף אחד לא הזכיר פה

את Nelly או ja rule ועוד רבים וטובים

Nelly טוב? הוא ממוסחר באותה רמה של בריטיני וחבריה.

Ja Rule איבד מהקסם שלו. לא יודע למה, אחרי הסאונד טראק של The Fast And The Furious הוא התחיל לרדת.

פורסם

Nelly היה מצוין, עד שהוא כביכול 'הנפיק מניות'. אם מדברים על השיר, לא זמר, אני חייב להגיד (ואולי מישה יסכים איתי), זה ישראלי, זה לא בעברית, וזה בקושי מוכר. SHI - Chapters.

פורסם

השיר המעצבן של השנה הוא לא שיר הקטשופ אלא השיר chicky girls

שימו לב לטקסט המדהים:

don't be shy

touch my bum

אני יודע אני יודע, זה לא יותר מדיי אינטלקטואלי בשבילכם, ובכן תנסו לאתגר את עצמכם ונראה אתכם שורדים דקה וחצי מול השיר

מסכים בהחלט... אבל את החלק העמוק בשיר החסרת...

don't be shy

touch my bum

this is life

עכשיו השיר מקבל משמעות שונה לגמרי...

מישהו ראה את הקליפ את הקליפ? :eek2:

פורסם

Nelly היה מצוין, עד שהוא כביכול 'הנפיק מניות'. אם מדברים על השיר, לא זמר, אני חייב להגיד (ואולי מישה יסכים איתי), זה ישראלי, זה לא בעברית, וזה בקושי מוכר. SHI - Chapters.

צודק. האמת השירים שלו יפים ואין מה להגיד כל כך אבל ..... דואט עם ג'אסטין טימברלייק ? רמיקס עם אנסינק ? יש גבול

בקשר לשירי שנת 2000 שכתבתי - שירים טובים הם שירים שטובים לתמיד, לעומת שירי 2 בשקל ששוכחים מהם אחרי חודש

פורסם

לא היו שומעים בכלל את נלי אם הנפטונס לא היו מפיקים את גירלפרנד והוט אין הירררר. חוץ מזה שלפי דעתי השירים שלו מחורבנים אבל יש גבול לטמטום של בנאדם לעשות דואט עם ג'סטין?

Ja Rule ירד ברמה ועכשיו הוא רק מפרסם את אשנטי ואת מרדר INC.

שיר השנה שלי הוא: Nas - One Mic.

ו N.O.R.E - Nothin

פורסם

nore - nothin, מתנגן לא מעט פעמים ברכב, פשוט קולע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים