עבור לתוכן

השיר הטוב של השנה

Featured Replies

פורסם

מהו השיר הטוב ביותר של השנה?

• תגובות 67
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש 3 שירים שהיו הכי טובים השנה:

1.EminEm-Lose Yoursel

2.EminEm-Cleanin' Out My Closet

3.EminEm-WhithOut Me

:asthanos: :asthanos: :asthanos:

פורסם

שיר הקטשופ :D

פורסם

קטשופ, שלא נדע... :puke:

הייתי נותן לו בשמחה את התואר - השיר המעצבן ביותר של השנה!

פורסם

השיר שאני הכי אוהב:

Roxette - I've got a thing about you

פשוט שיר מדהים!!!!!!!!!

שיר השנה? complicated

פורסם

צודק. ד''א: מישהו יודע איך קוראים לשיר שהולך ככה:

אז תרימו את הידיים, יאללה נגע בשמיים...משהו כזה שיר ישראלי(זה לא בדיוק הולך ככה אבל המילים שם).

מישהו יוטדע על מה אני מדבר?

פורסם

אולי תפסיקו לזרוק כאן כל מה שיש ל MTV להציע ותלכו על מוזיקה איכותית באמת, שהתחררה בשנה האחרונה?

פורסם

שיר הקטשופ :D

לאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! רק לר זה. אני לא יכול לשמוע 2 תווים של השיר הזה בלי לסתום את האוזניים או להעביר מהר ערוץ. איך אפשר אפילו לצחוק על זה ?

השיר הכי טוב השנה ? למה להגביל איכות בתקופת זמן של שנה ? שירים טובים הם טובים לתמיד

פורסם

אז תרימו את הידיים, יאללה נגע בשמיים...משהו כזה שיר ישראלי(זה לא בדיוק הולך ככה אבל המילים שם).

"אז תרימו ת'ידיים אל השמיים, תנו לו בכבוד תנו לו גם ב.. (מחיאות כפיים)" אם לזה התכוונת אז זה הפינאלי של סאבלימינל והצל

פורסם

אולי אתה מתכוון לשיר של סאבלימינל - "אז תרימו את הידיים אל השמיים , תנו לו בכבוד , תנו לו ב <כפיים> "

פורסם

"אז תרימו ת'ידיים אל השמיים, תנו לו בכבוד תנו לו גם ב.. (מחיאות כפיים)" אם לזה התכוונת אז זה הפינאלי של סאבלימינל והצל

הצל וסאבלימינל באו אלינו לפני שובעיים לומפע בבית ספר שלנו הם גורעים ביותר אבל לפחות היה לי 4 שעות חופשיות

ואני לא מבין למה בכלל אוהבים אותם סקר אצלנו שנערך לאחר הופע הצביע על 43 אחוז שלא כלל!

פורסם

חח, אצלנו הם באו פעמיים ולא הופיעו פעמיים.

פורסם
:bash:
פורסם

השיר המעצבן של השנה הוא לא שיר הקטשופ אלא השיר chicky girls

שימו לב לטקסט המדהים:

don't be shy

touch my bum

אני יודע אני יודע, זה לא יותר מדיי אינטלקטואלי בשבילכם, ובכן תנסו לאתגר את עצמכם ונראה אתכם שורדים דקה וחצי מול השיר

פורסם

הקטשופ בהחלט ראוי לתואר "השיר המעצבן של השנה" מהסיבה הפשוטה, אין חור שבו הוא לא היה מושמע.

אפילו בחלומות הכי טובים שלי הוא היה חייב להיכנס ברקע ולפוצץ את הכל!!! :AR15:

יש לי טראומה משלושת העקומות האלה שמענטזות שלא לפי הקצב בפינג של 750 מילישניות לפחות ואפילו לא טרחו לפנות לאלוהים שיעניק להן קול נורמלי.

והזבל הזה מתנגן בBMW ובסיוויק ESI של הערסים שעושים פוזות לפני הפראחות שלהם, בפלאפונים של אנשים, בתחנות הרדיו, בטלויזיה - בכל מקום!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים