פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מי שרוצה לקנות היום כרטיס של DX 10 שיקנה NVIDA לפי דעתי אין מה לחכות יותר מדי . מחכים כבר יותר מדי זמן אני שומע סיפורים עוד מחודש אוקטובר 06 שהם אמורים לצאת ואז כבר ה GTX וה GTS יצאו לשוק ATI הפסידה הרבה אבל הרבה כסף בגלל העיקוב הזה (אני מקווה שזה השתלם להם ) . GTS 320 עד 1600-1200 רזולוציה יהיה האופציה הכי טובה ביחס למחיר .
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים למה שלא יחכו עוד כמה חודשים כשATI יוציאו את הכרטיסים שלהם והתמחור כרטיסים של נבידיה ירד
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מי שרוצה לקנות היום כרטיס של DX 10 שיקנה NVIDA לפי דעתי אין מה לחכות יותר מדי . מחכים כבר יותר מדי זמן אני שומע סיפורים עוד מחודש אוקטובר 06 שהם אמורים לצאת ואז כבר ה GTX וה GTS יצאו לשוק ATI הפסידה הרבה אבל הרבה כסף בגלל העיקוב הזה (אני מקווה שזה השתלם להם ) . GTS 320 עד 1600-1200 רזולוציה יהיה האופציה הכי טובה ביחס למחיר . ATI יכולה להפתיע גם באיכות התמונה לא רק ביצועים, תחשבו גם על זה, כבר קרה בעבר שכחתם.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר לאור הדיווחים האחרונים,נראה לי שהסקר היה מקבל תוצאות שונות במקצת,קרי,אנשים שהיססו להמתנה לכרטיסים,כמוני, יחליטו שבאמת שווה לחכות ללא היסוס (או עד בוא הביסוס... )
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אני מחכה,אבל לא כי הוא מעניין אותי!.אני מאמין שלאחר יציאתו מחירי ה-G8 ירדו!. ;D
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים ואני מאמין שה-R600 יתומחרו בהתאם למחירי ה-G8למה שיתומחרו בהתאםATI הפסידו כבר מספיק כסף על העיכוב בשיווק שלהםעכשיו עם AMD שלוחצת עם כל הבלאגן שיש להם מול INTEL אני בטוח שהם ירצו הכנסה זריזההם יתנו מחיר זול יותר או שווה לG80 בהנחה שהכרטיס יהיה הרבה יותר טוב משל NVIDIAוכמובן שהמחיקים של G80 ירדו שבוע אחרי שיגיעו כרטיסי הR600אבל זו הדעה שלייש מצב שאני טועהואם ניקח את חוק מרפי בחשבון אז למה פתחתי את ההודעה הזאת בכלל =\
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר רוב הסיכויים שהכרטיסים החדשים יתומחרו נמוך ביחס לG88 מי שמחליטה היום בכל מה שקשור לאסטרטגיית תמחור היא AMD והיא אגרסיבית בהורדת מחירים,מאוד אגרסיבית, למי שמכיר קצת היסטוריה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.