פורסם 2007 במרץ 1218 שנים כרטיס המסך שלי הוא X800GTO2 לא עבר אוברקלוקההגדרות שבמחשק הם על 1024X768רוב שאר ההגדרות על הHIGH וחוץ מכמה שסומן לי כבר על MEDUIM.השאלה שלי למה זה מקרטע נורא, המשחק לא רץ חלק, מה אפשר לעשות בשביל שהוא ירוץ חלק?שאר המפרט שלי בפרופיל.תודה
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר הביצועים ירדו?מה צריך בשביל שאני יוכל לעלות את הרזלוציה ולשים את הכל על HIGH?OC לGTO2 יעזור?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים דבר ראשון COH אוכל זיכרון, במיוחד אם אתה שם אותו על הגדרות גבוהות...שנית, אין לך מעבד מיודע מה, אז אל תצפה לניסים ונפלאות, במקומך הייתי מוסיף זיכרון
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר משהו לא בסדר אצלך.אצלי מפרט דומה ואצלי הוא רץ בלי בעיה.המעבד שלך יותר טוב.שיניתי הכל לביונוני חוץ מהרזולציה ועדיין לא רץ הכי חלק.להוסיף עוד 1GB ראם?אוברקלוק לGTO2 לא יפתור את הבעיה?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים המעבד שלך יותר טוב.שיניתי הכל לביונוני חוץ מהרזולציה ועדיין לא רץ הכי חלק.להוסיף עוד 1GB ראם?אוברקלוק לGTO2 לא יפתור את הבעיה?זה הבדל של 200MHZ בלבדלא משמעותיאי אומר לך, משהו אצלך לא בסדר, נסה להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש.תבדוק גם כמה זיכרון פנוי יש לך, אולי משהו אוכל לך את הזיכרון.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אני מכיר את המשחק הזה טוב מאוד, זו פשוט בעיית חומרה אצלך; המשחק הזה הוא מהכבדים שיש עכשיו.המעבד בעייתי וגם הכרטיס לא חזק מספיק.X800GTO2 זה כרטיס שבנוי ל- OC... עם פתיחת צינורות, OC מתאים ועם צריבת ביוס אפשר להפוך את הכרטיס הזה ל- X850XT PE.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר אני מכיר את המשחק הזה טוב מאוד, זו פשוט בעיית חומרה אצלך; המשחק הזה הוא מהכבדים שיש עכשיו.המעבד בעייתי וגם הכרטיס לא חזק מספיק.X800GTO2 זה כרטיס שבנוי ל- OC... עם פתיחת צינורות, OC מתאים ועם צריבת ביוס אפשר להפוך את הכרטיס הזה ל- X850XT PE.הפתרון הוא קניית כרטיס מסך חדש? או אוברקלוק לכרטיס המסך שלי? X850XT PE חזק למשחק הזה?+ מעבד חדש או זכרון חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.