פורסם 2007 במרץ 1218 שנים תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש, הוא מראה לי הודעה של הכרטיס מסך מלא פעמים:http://img2.freeimagehosting.net/image.php?8e0e60e59e.jpgזה נגרם אולי בגלל שהכרטיס תומך ב- AGP X8 והלוח אם שלי תומך ב- AGP X4!בשורה התחתונה הכרטיס טוב מאוד ומפעיל משחקים כבדים חוץ מהבעיה הזאת.איך אני יכול לבטל את זה?תודה לעוזרים!!!
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים לכרטיס יש בקצה חיבור 4 פינים לבן במקרה ? תבדוק אם זה מחובר.... אם כן אולי לא מקבל מספיק
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר כן זה מחובר, אבל הבעיה היא שכל פעם מחדש הוא אומר לי שהוא מוריד לי את הביצועים של הכרטיסכנראה בגלל שיש לי לוח אם שתומך ב- X4 והכרטיס תומך ב- X8 (כדי להתאזן הוא מוריד את הביצועים).לכן איך מבטלים את זה שלא ישגע אותי?!
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים כנס לפרופיל ותמלא פרטים על המערכת שלך. ההודעה צצה כי הכרטיס לא מקבל מספיק כוח - לא בגלל שהאפיק שונה (כי הוא לא).
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים לפי מה שכתוב הכרטיס מסך הוריד את ביצועיו בשביל לגרום לכרטיס מסך לפעול בצורה בטוחה, אולי עשית אוברקלוק במקרה?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר לא עשיתי OC ואני בטוח שזאת הבעיה, רק איך אפשר שהוא לא יזכיר לי את זה כל פעם שאני פותח את המחשב?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים איזה 450W? אני מניח שג'נרי...תברר בפורום ספקים כמה W אתה צריך ושימליצו לך על ספק כח שיתאים לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.