עבור לתוכן

Audigy 4 Vs. Xfi-Xtreme music

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים;

לאחרונה קניתי ג'יפורס 8800, וקיוויתי לקבל את המירב ממשחקים ומקסימום FPS, אך זה לא המצב, נחשפתי להרבה משתנים שמשנים את המצב במשחקים.

אחד המשתנים שאני מעלה פה הוא עניין הכרטיס קול; מסתבר שכרטיס קול מובנה מטיל על המעבד את עבודת חישוב הסאונד, ולכן מאט מפעולת המעבד.

עכשיו מאחר ואני קורא לעצמי גיימר, אני פשוט "חייב" לקבל את מירב ה-FPS האפשרי, אבל כמו שכבר גיליתם, מעבר לחובב סאונד אני לא ממש מבין בנושא.

עכשיו עולות מספר שאלות:

1) האם שיפור הביצועים שכרטיס קול עושה משתנה מכרטיס לכרטיס (ואני מדבר גם בכלליות וגם על Audigy 4 ו XTREME MUSIC ספציפית)

2) מה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? והאם יש אופציות עדיפות? (התקציב לא מוגדר, אך שלא יעבור את טווח ה-500~)

#) זוהי שאלה קצת צדית, אך החלטתי להוסיף אותה- האם SB LIVE יהווה שיפור בביצועים לעומת כרטיס OB? (ואני מדגיש-ביצועים ולא איכות)

תודה לעונים, רון[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 20:45:44

מישהו???
פורסם

הבעיה שיש לך 2.8 והוא כניראה מגביל את ה8800,אם אתה גיימר קח את EXTREME בגלל שהוא תומך בכול האפקטים הכי חדשים למשחקים,אני תאמת לא ממש הרגשתי שינוי גדול בביצועים לפני שמתי אותו .מה שכן אתה תשים לב זה לאיכות ולאפשריות ה סראונד אם יש לך 5.1,

הSB LIVE הוא כרטיס מאוד ישן,וספק מאוד גדול שאתה תרגיש משהו.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה :xyxthumbs:

אין לי 5.1 , פשוט מחוסר מקום......אבל השאלה היא האם האקסטרים עדיף? כאילו מה נותן לי האקסטרים שהאודיג'י לא נותן?

אגב, את הפנטיום D אני אחליף בחודשיים שלושה הקרובים.

פורסם

לפי דעתי עדיף לך מה שיותר זול אם מה שמעניין אותך זה ביצועים.

פורסם

קח אודיגי 2.זול ואיכותי.אם כבר קונים כרטיס קול אז שיהיה אפשר גם להנות ממנו לא?

פורסם

אם אין לך 5.1 גם אני הייתי ממליץ על AUDIGY 2 VALUE,אבל אם אתה מגדיר את עצמך ממש גימר,שים לב שהאפקטים שה 2 תומך בהם ישנים יחסית ל EXTREME.אבל השאלה איזה רמקולים יש לך בכלל?

פורסם

תיראה,בין ה 4 ל אקסטרים כך כבר את אקסטרים שהוא החדש יותר ובעל מעבד חדיש יותר ותמיכה בגירסאות האחרונות, לגבי ה RAZOR קראתי שהאיכות שלו מצוינת אבל הוא לא ממש מעלה FPS כמו שהיה צפוי,מה לקחת? קשה להגיד כי לא עשות השוואה ביניהם,אם אני הייתי קונה הייתי מנסה את הRAZOR היא מייצרת עכברים לגיימרים שנחשבים למעולים,ולפי הביקורת פה:http://www.overclockersclub.com/reviews/cuda_sound/ גם בכרטיס הקול הם עושים עבודה טובה. כך שלא יכול להיות שתתאכזב ממנו.

פורסם
  • מחבר

העניין בנוגע לרייזור הוא איפה הוא נמכר בארץ וכמה הוא עולה

עריכה: אגב, ישמצב שתהיה לי אפשרות לקנות רכיב מארה"ב, הבעיה היא שמדובר ברכיב אחד בלבד, מה עדיף? (אם אחליט על הרייזור אז-) את הרייזור באראקודה או מעבד C2D 6300 או 6600

פורסם

אי אפשר להגיד מה עדיף,מה אתה צריך? מהירות מעבד שתקטין את ה חוסר נצילות של 8800,או שאתה מעדיף יותר אפקטים ואיכות קול יותר גבוהה.

בכול מקרה קניית כרטיס קול רק לצורך השיפור ב FPS זה ביזבוז מושלם,עדיף לקנות מעבד חזק כמו ה 6600

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם בקניית מעבד מחו"ל אני אקבל אחריות בארץ.......טוב, אני מניח שדיי סטינו מהנושא;

בחזרה לנושא: הכרטיס קול לא נקנה אך ורק בשביל לשפר FPS, אלא בעיקר בשביל הסאונד, העניין עם הFPS רק עוזר לי לשאוף להחלפה, אבל הוא לא מניע את השאיפה. ושוב, היכן ניתן למצוא את הברקודה בארץ?

פורסם

אני יודע שעוד 2-3 שבועות הוא מגיע לארץ אבל עוד לא תימכרו אותו

דרך אגב איך ?CREATIVE X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים