פורסם 2002 בפברואר 223 שנים לפני כמה זמן גלשתי בפורום של vgames ואמרו לי שם שכדאי לי מאוד לשחק בdeus ex , לא הכרתי את המשחק לפני כן וגם אמרו לי שהוא קצת ישן , בכל זאת הורדתי את הדמו ועכשיו גם קניתי אותו , משחק מצויין איפה קנית אותו?
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים המשחק הכי טוב ללא שום ספק הוא Unreal Tournament, ללא שום ספק! אף פעם לא נמאס!
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים רדו ממאקס, אל תייחסו שום כוונות ותגובות להודעה הקודמת שלי.הבחירה שלי היא, בדירוג יורד:1) Soldier Of Fortune2) Postal3) Max Payne
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים לפני כמה זמן גלשתי בפורום של vgames ואמרו לי שם שכדאי לי מאוד לשחק בdeus ex , לא הכרתי את המשחק לפני כן וגם אמרו לי שהוא קצת ישן , בכל זאת הורדתי את הדמו ועכשיו גם קניתי אותו , משחק מצויין איפה קנית אותו?גם אני צריך עותק...מישהו עם צורב מתנדב? ;D
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים מבין המשחקים שהצגת בטח מקס פיין אבל במשחקי ספורט שלEA אהבתי הכי הרבה את הNFL הפוטבול האמריקני
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים כל המשחקים בסדרת C&Cובייחוד Red-Alert2ground controlו dark reign 2גם לא רעים!
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים מישהו שמע על sanity?בין הקווסטים(אם אפשר לקרוא לזה כך) הטובים ששיחקתי בשנה- שנה וחצי האחרונות...
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים אפרופו קווסטים.... מישהו זוכר את סניטריום ??? אהההה.... איז משחק אדיר... הקווסט הטוב ביותר ששחקתי עד היום (שחקתי בדי הרבה).. למרות שהוא ישן... פשוט אדיר! :-*
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים .בקשר ל-Deus Ex, זה המשחק הטוב ביותר שאי-פעם יצא לאוויר העולם. גאוני ומדהים.אמת ויציב, עם זאת המשחק היחידי שלא נופל ממנו בהרבה(כי כל השאר פשוט רחוקים) הוא balduers gate 2 .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.