פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אתה מתבלבל בין OEM לBULKOEM נמכר עם מחשבים חדשים ואפשר להפעיל אותו רק על אותו מחשבכלומר כשתחליף מחשב תצארך לרכוש שוב מערכת הפעלה(הכול זה בעיקרון, בת'כלס אפשר לקנות OEM גם בלי מחשב חדש ומיקרוסופט יתנו לך להתקין אותו גם על מחשב אחר)
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אז יעני OEM אני לא יכול לקנות ככה לבד(ואם כן, אז רק למחשב הראשון שאני יתקין תווינדוס עליו?)?אני שואל כי ראיתי בבאג את הOEM במחיר של חצי מאולטימייט ולא הבנתי למה יש הבדל כזה רציני
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים בעקרון לא אבל מוכרים OEM גם ללא חומרה חדשההרשיון יהיה תקף רק למחשב הראשון שתתקין עליו
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים אה תודהועוד שאלה את הריטייל המלא והיקר(2500 שקל ..) אפשר להתקין על כמה מחשבים שאני רוצה?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים לפי דעתי כדאי לעבור...גם ככה אתם תעברו לזה מתי שהוא למה לא לעבור עכשיו?אז יש קצט באגים משחקים/תוכנות לא יעבדו לכם אבל זה רק זמני זה הולך להיותבסדר עוד חודש לא יותר...איזה באגים כבר יכולים להיות חוץ מזה...תחשבו שאתם מקבלים עיצוב ומלא אפשרויות ממש טובות ושלא נדבר על ההגנה...תאמינו לי זה שווה תבאגים הקטנים שיש...
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים בתנאי שאתה מסיר אותו כמובן מהמחשב הקודם שעליו הוא הותקן.איך מסירים מערכת הפעלה (או עושים לה דה-אקטיבציה לצורך העניין)?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים איך מסירים מערכת הפעלה (או עושים לה דה-אקטיבציה לצורך העניין)?לא מכיר תהליך של דה-אקטיבציה.אני מניח שברגע שתצטרך לבצע אקטיבציה מחדש, תוכל פשוט להתקשר למיקרוסופט ולבצע טלפונית, ואח"כ האקטיבציה על המחשב הקודם פשוט תכשל.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים לדעתי לא כדי כי בערך כמו xp רק עיצוב שונה.*הגנה יותר טובה*תומך בDX102 הדברים החשובים ביותר וזה שיש כמה באגים קטנים זה לא מפריע...או שלפחות לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.