פורסם 2007 במרץ 1118 שנים אני מוריד הרבה מהאתר רפיד אבל יש מגבלה של כתובות IP האים אני יכול לשנות אותה בלי להפעיל מחדש את המודם המודם רחוק ממני בהרבה...
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים לך עפ"י השלבים הבאים:1. Click Start 2. Click run 3. In the run box type cmd.exe and click OK 4. When the command prompt opens type the following. ENTER after each new line. ipconfig /release ipconfig /renew exitipconfig /flushdns
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר תודה לך על התגובה המהירה.. האים תוכל בבקשה להגיד לי איך להכניס אתה ה הקודים למטה ובאיזה סדר
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר אני מקבל הודעת שגיאהכנראה שמצאו את הפורום הנכון עכשיו אני חייב עזרה אה ואני משתמש במודם אלקטל 510 בתור ראוטר ניסיתי משהוא אבל משום מה הוא לא מצליח תראו בתמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים הנה תוריד את הקובץ הזה http://www.mytempdir.com/1250629 - כשתפתח אותו הפקודה תתבצע.למרות שתמיד ניסיתי את הפ-קודה הזאת - ipconfig /releaseipconfig /renewpauseאך היא לא עזרהנראה אם פועל !
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר תודה רבה היתי צריך את זה כדי להוריד חלקים של משחקים מרפיד אבל אחרי שאתה מוריד קובץ אתה צריך לחכות 70 דקות או לכבות את המודם אבל המודם בחדר של אחי כך שלא כדי להתקרב לשם...לא עזר אולי יש עוד שיטות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.