עבור לתוכן

המלצה לרמקולים עד 500ש"ח+שאלה על CREATURE 2.1 JBL

Featured Replies

פורסם

למעשה כמה שאלות...

1) לפי מה שראיתי יש להם חיבור מרובע ככה שצריך כרטיס קול חיצוני...(אולי יש לי אחד ישן)

2) אוליי מישהו יודע מה אורך הכבלים של הרמקולים...במיוחד של האחוריים כי אני רוצה לדעת אם הם יתאימו לחדר שלי

3) איך הם בכללי...ממה שהבנתי הם ממש טובים...

{בהתחלה השאלה הייתה על X530...עכשיו מחפש המלצה ושואל על CREATURE 2.1וJBL ...}

פורסם

1. לא צריך כרטיס קול חיצוני, הכרטיס קול המשולב שיש לך במחשב מספיק ולא תרגיש הבדל גם בכרטיס שעולה 1000.

2. הם 3 מטר האחוריים כמובן.

3. הם נחמדים לא יותר מזה.

בבקשה לילה טוב.

פורסם

אם הוא יוסיף כרטיס קול חיצוני האפקטים שמופעלים באמצעות EAX יהיו יותר טובים לא?

פורסם

ולא תרגיש הבדל גם בכרטיס שעולה 1000

מה לא מובן.?

פורסם

דיברתי על האפקטים במשחקים לא על מוזיקה.

טוב רק שאלתי.

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שעם כרטיס של 100 שקל 5.1 של קרייטיב יהיה הבדל ביחס לכרטיס המובנה?

ודווקא שמעתי שהרמקולים האלה דיי טובים....

ויש לי עוד שאלה...במוזיקה רק 2.1 עובדים? ואם כן אפשר לגרום ל5.1 לעבוד גם במוזיקה?

פורסם

איזה כרטיס קול מובנה יש'ך?

1. לא, אלא אם אין לך כרטיס קול מובנה שתומך ברמקולים 5.1.

2. מה זאת אומרת "עובדים"?

פורסם
  • מחבר

כלומר שבמוזיקה רק השני צדדיים והסאב פועלים ורק בסרטים כול הרמקולים פועלים...(כלומר משמיעים)..

אפשר לגרום לכול הרמקולים לפעול גם במוזיקה?

פורסם

תאמת המצב הפוך...

במוזיקה שומעים בכל ה5 רמקולים כולל הסאב.

אני ניסיתי למצוא פיתרון לעשות שאני ישמע רק בשתיים+סאב בלי לנתק כבלים, לא מצאתי בסוף.

עדיף לך לקנות כבר 2.1 אם השימוש שלך הוא למוזיקה בעיקר.

פורסם
  • מחבר

זה הקטע..אני שומע המון מוזיקה אבל גם רואה מלא סרטים....

יש לך אותם? ולמה זאת בעיה ששומעים ב5 במוזיקה?...

איך העוצמה שלהם במוזיקה ובסרטים? איך הסאב...?

פורסם

כן יש לי אותם הם דיי אחלה (למרות שלא עברתי הרבה רמקולים בחיים שלי ;)) , בלי כרטיס קול חיצוני.

זאת לא בעיה, סתם פשוט שאני שומע מוזיקה אני מעדיף ששני הקידמיים יפיקו סאונד.

הסאב חזק, אם אתה ממקם אותם יפה הם צריכים להיות ממש אחלה לסרטים (יחסית לרמקולים למחשב).

למוזיקה הם גם טובים, אבל לא כמו 2.1 במחיר שלהם.

החיסרון היחידי שלהם לעומת המחיר הוא שאין שלט, והבקרה של העוצמה הוא ברמקול הימני קידמי. (למרות שאפשר פשוט להשתמש במקלדת כדי להוריד\להגביר ווליום)

פורסם

אם אתה שומע המון מוזיקה וגם רואה סרטים אז עדיף לקחת 2.1.. לי יש 2.1 [ראה מפרט] והם אפילו יותר טובים בסרטים מבמוזיקה.

פורסם
  • מחבר

סבבה...תודה רבה עזרת מאוד...אני חושב שאני ייקנה אותם למרות שאני שומע רוב הזמן מוזיקה אבל נימאס לי לראות סרטים בסטריאו...(המערכת מחוברת למחשב) אני מעדיף להרוויח את הסראונד לסרטים ולהפסיד טיפה עוצמה..

עכשיו אני יודע ששיגעתי אותך בטח חחח אבל שאלה אחרונה ופיצפונת...הרמקולים האחוריים-הם מיתכווננים? כלומר אני חייב לתלות אותם מאחור ספציפית או שאפשר לתלות בקיר בצד ולכוון אותם לצד...(אם הבנת-כלומר לסובב אותם לצדדים ומשל שמאלה וימינה או שהם נישארים ישר)

פורסם

אפשר לכוונן אותם, לא מסובך רק לסובב בורג.

תשקול את זה בצורה רצינית, תשנה תכותרת לכמה אתה מוכן להשקיע ברמקולים ואולי אנשים יציעו לך דברים יותר טובים.

מונופולי, זה תלוי גם אלו שירים אתה שומע ואילו סרטים אתה שומע. תנסה: Infected Mushroom (with Holymen) - Desert Storm :xyxthumbs:

חוץ מזה גם החוויה של לראות ולשמוע יותר גדולה אז ההבדל משמעותי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ואיך ה CREATURE 2.1 JBL?

יותר טובים מהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים