עבור לתוכן

שאלה עקרונית לגבי כטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

איני נוהג להחליף מחשב כל 3 שנים אלא בטווחי זמן ארוכים בהרבה, וזו עובדה שכרגע לא ניתנת לשינוי.

עכשיו אני בסוף תהליך רכישת מערכת-נישאר לי רק כרטיס מסך לקנות.

כיוון שכך חשבתי לעצמי שאני רוצה מחשב שיסחב באופן סביר לכמה שיותר שנים ולכן יש להשקיע עכשיו ברכיבים טובים.

קניתי 6600E, P5B DLX, 2GB 800MHZ, ליברטי 400 ומארז ארורה של ג"ב.

אותו כיוון חשיבה אני רוצה ליישם ביחס לכרטיס מסך והצלחתי לגרד כסף ל8800GTA 640.

האם אתם חושבים שאני צודק?

פורסם

כן

לטווח ארוך - היום רק ג'יפורס 8

למרות שאף מחשב לא ישאר חזק אחרי שנים

פורסם

אל תחשוב לקנות מחשב שתומך ב-DirectX9 אם אתה רוצה את זה להרבה זמן...

לפי דעתי תחכה עוד כמה זמן ליציאת הכרטיסים של ATI וכך תוכל לבחור ממגוון הכרטיסים שלהם אולי יצא משהו שיהיה יותר שווה מה-8800GTS 8)

פורסם
  • מחבר

אחי אני מחכה כבר כל כך הרבה זמן...

פורסם

לך על זה :xyxthumbs:

פורסם

גם אם תרכיב מחשב ב 20K שקל היום הוא יהיה עגלה בעוד הרבה פחות מ-3 שנים.

מחשב, הוא המוצר היי-טק המתיישן הכי מהר בעולם.. כל שנה וקצת פחות או יותר עוברים לפלטפורמה חדשה לחלוטין או לטכנולוגייה חדשה..

אז לקנות מחשב במחשבה שיחזיק לך יותר משלוש שנים זה חלום מתוק שלעולם לא ייתגשם..

זה לא שהוא לא יעבוד, הוא פשוט לא יריץ משחקים שייצאו בצורה טובה וזאת עובדה לצערי..

*מה שכן, להשקיע בספק טוב וחזק ובמארז איכותי זה בהחלט מבורך מכיוון שהם נשארים בדרך כלל למחשבים הבאים..

פורסם

שטויות במיץ, כל מחשב שהיה לי החזיק אצלי לא פחות מ 4 שנים ואני גיימר וכל המחשבים שקניתי עד האחרון היו בתקציב של גג 3500-4000 עם מסך וציוד הקיפי, אפשר להסתפק בהגדרות נמוכות כשרוצים.

בכל מקרה, אישית הייתי מחכה לראות מה יש לATI להציע....... הם ידועים בטכנולוגיות מתקדמות יותר מNVIDIA.......

פורסם

אין לכך שום ניגוד עם מה שקודמך אמר!!!!

פורסם

מלבד העובדה שהוא אמר שמחשב מתיישן והופך ללא-שמיש לאחר לא יותר משלוש שנים, בהחלט אין לכך שום ניגוד, lol........ אבל חשבתי שזה היה הנושא העיקרי בתגובתי ;D

פורסם

אז לקנות מחשב במחשבה שיחזיק לך יותר משלוש שנים זה חלום מתוק שלעולם לא ייתגשם..

זה לא שהוא לא יעבוד, הוא פשוט לא יריץ משחקים שייצאו בצורה טובה וזאת עובדה לצערי..

תמיד אפשר לבחור מה רוצים לצטט ולהפוך כך דברים

לסיכום שניכם צודקים ואמרתם את אותם דברים רק בצורה שונה

פורסם

כל הקטע זה לקנות מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן במשחקים על הגדרות גבוהות...אם קונים מחשב שמיועד גם ככה להגדרות נמוכות, עוד שנתיים+- וגם הגדרות נמוכות לא יעבדו

ככה אפשר להשקיע לזמן ארוך

זאת אומרת אם יש לי מחשב שעכשיו מפעיל משחקים על הגדרות גבוהות, בדור הבא של המשחקים זה יהיה על הגדרות בינוניות ואחריו נמוכות...

זאת אומרת שתמיד אם קונים את הכי טוב זה מספיק ליותר זמן וגם חוסכים ככה אם תחשבו על זה

פורסם
  • מחבר

מה זה פה ישיבה?!

פורסם

תראה זה ממש לא הימור בטוח

קח לדוגמא מי שקנה לפני שנה וחצי נניח כרטיס מסך רוצח שאז תמך רק ב-SM2

חלק מהמשחקים של היום הוא בכלל לא יעלה כי הוא לא תומך ב-SM3

ככה שאי אפשר לדעת

פורסם
  • מחבר

כן, אבל עכשיו אנחנו יודעים שאנחנובתחילת דור חדש של כרטיסי מסך

פורסם

תראה זה ממש לא הימור בטוח

קח לדוגמא מי שקנה לפני שנה וחצי נניח כרטיס מסך רוצח שאז תמך רק ב-SM2

חלק מהמשחקים של היום הוא בכלל לא יעלה כי הוא לא תומך ב-SM3

ככה שאי אפשר לדעת

לזה בדיוק התכוונתי.

חבר שלי השקיע 8000 ש"ח על מחשב פצצה לפני כשנה שמתוכם 2000 שקל רק על כרטיס מסך X850XT והיום הוא כמעט לא יכול להפעיל שום משחק שיוצא.. ופותח הת'רד ציין שהוא מתכוון להשאר עם המחשב הרבה יותר משלוש שנים.. אז תעשה לי טובה.. מה ייפעל לו בצורה נורמאלית עוד שלוש שנים ??

אתה יודע כמה דברים יישתנו בעולם המחשבים בשלוש שנים !?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים