פורסם 2003 בינואר 422 שנים הרמקולים שלי קולטים רדיו, אני לא יודע איזו תחנה בדיוק אבל אני שומע כל זמן שירים של mtv מהתחנה.רצוי לציין שזה קורה ברמקולים הנוכחיים שלי וגם קרה ברמקולים הישנים שלי.זה מפריע לי נורא כשאני משחק, שומע מוסיקה וכדומה.מה לעשות?
פורסם 2003 בינואר 422 שנים אולי יש איזה רדיו קרוב..או אולי התחנה קרובה אליך...או אולי יש לידך איזה תחנת הגברה..אולי יש איזה קשר לRF...
פורסם 2003 בינואר 522 שנים בטח הם גם מחורברים למערכת סטראיו שלך ואז זה כיאלו פועל בשני מצבים אומנם אתה שומע יותר את המחשב אבל אפשר גם את רדיואו שמהמחשב יש רדיו או שזה מחובר לרדיו ככה בשום אופן רמוקולים בלי שהם יהו ביחד עם רדוי לא יוכלו ליקלוט תחנות ובטח ובטח תחנות כמו אמ טי וי
פורסם 2003 בינואר 522 שנים יכול להיות שיש לך כרטיס טלוויזיה? כי אם כן נסה לחבר את החוט שמקשר בין היציאת קול של הכרטיס לבין הליין אין בכרטיס קול. מה שקורה, לפחות אצלי, זה שהכרטיס טלוויזיה, אפילו שמכבים את התוכנה, ממשיך לעבוד וככה אתה שומע את התחנה האחרונה שראית
פורסם 2003 בינואר 822 שנים ראיתי את זה קורה אצל חבר שלי שגר כמה בתים מהטכניון בחולון... הוא קלט את התחנה שלהם דרך הרמקולים שלו ושומדבר לא עזר לו להפטר מזה. זה היה די חלש, אז זה לא נורא הפריע לו, רק עצבן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.