פורסם 2003 בינואר 422 שנים טוב, אז ככה יש לי את הצורב LITE-ON X48X12X48 מכוון בג'אמפר למאסטר. בערוץ IDE1 נמצא כמאסטר הHDD, ובIDE2 נמצא כסלייב הDVD. אמרו לי שעדיף לחבר את הצורב על כבל נפרד, כדי שאספקת הנתונים תהיה יותר מהירה. עכשיו, בגלל שאין לי כוח לפרק את הDVD, ויש לי רייד מובנה על הלוח, חשבתי להגדיר אותו כATA בביוס ולהשתמש בו כIDE3 לחיבור הצורב כמאסטר. האם אמורות להתעורר בעיות, והאם האיכות של הערוץ תהיה באותה איכות ומהירות של IDE1\2? תודה!
פורסם 2003 בינואר 422 שנים כעקרון לא, אני בעבודה חיברתי ככה HD וזה פעל מעולה!רק שאלה אחת, למה הDVD SLAVE עם הוא לבד על הIDE2(לא שנראה לי שזה מפריע)?
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מחבר ככה הוא הגיע אלי. מני, הסבר? ;D נ.ב: האם יכולה להיות ירידת ביצועים בIDE3\4 או שהוא מתפקד כIDE לכל דבר? נ.נ.ב:האם יש לי ירידת ביצועים בעקבות המיקום של הDVD כסלייב בסקנדרי?
פורסם 2003 בינואר 422 שנים לא בדקתי לעולם לגבי נפילת ביצועים אם הDVD מחובר כSLAVE, אני כשאני מרכיב מחשב אז תמיד אני דואג שהDVD יהיה MASTER...האם יכולה להיות ירידת ביצועים בIDE3\4 או שהוא מתפקד כIDE לכל דבר?לא חושב, לדעתי אחרי שמגדירים בביוס אז הוא בקר IDE לכל דבר
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מחבר תראה, הפעלתי אותו בביוס והתקנתי לו דריבר בוינדוס.כשאני מפעיל את המחשב, הוא מראה לי שהוא מחפש התקנים, ואז הוא רושם לי:Raid BIOS was not installed because no drives were attached, וכן, הצורב עוד לא מחובר.הוינדוס אומר לי שיש בעיה עם ההתקן, זה בגלל שאין כוננים\ בגלל שאין ביוס לרייד, או בגלל משהו אחר?
פורסם 2003 בינואר 522 שנים מחבר שמתי לב.החלטתי שבגלל שאני אצרוב מהDVD פעם ב-, אני אחבר את הצורב כIDE2 SECONDARY MASTER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.