פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר אחי אתה תותח ! איך אני קובע את התיקייה במקום C:\PATH , שתהיה לי %PATH%. ניסיתי לשנות וזה יצר לי תיקייה בשם %TEMP% ד"א באיזה שפה זה? שאני אוכל אולי לפתח את זה עוד קצת הצלחתי להריץ את הקובץ עם הפקודה Run .... זה עובד מצויין ... רק חסר לי הקטע עם ה-%PATH%. תודה !
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים איך אני קובע את התיקייה במקום C:\PATH , שתהיה לי %PATH%. ניסיתי לשנות וזה יצר לי תיקייה בשם %TEMP% %TEMP% זה environment variable, ב AutoIt יש פוצנקציה בשם EnvGet שיכולה לקרוא את הערך של %TEMP% , %PATH% וכו' ,ואם אתה רוצה אתה יכול להשתמש גם ב @TempDir במקום (ה @ אמור להיות בהתחלה...). ד"א באיזה שפה זה? שאני אוכל אולי לפתח את זה עוד קצת AutoIt ... זאת שפה מאוד מאוד מאוד פשוטה, והדרך הכי טובהללמוד אותה זה פשוט לעיין ב documentation : http://www.autoitscript.com/autoit3/docs/ הוספתי לסקריפט את מה שרצית עם ה %TEMP% וההרצה של ה EXE : Dim $flag = 1; 0 == do not overwrite 1 == overwriteDim $dest = EnvGet ("TEMP"); Dim $err = 0;If FileExists ($dest) Then $dest &= '\' ; You can add sub directories under %TEMP% here...Else $dest = "C:\Temp\"; Default destination (Dont forget the backslash...)EndIfIf NOT DirCreate ($dest) Then MsgBox(16, "Error", "Cannot Create: "&$dest); Exit(1);EndIf$err += NOT FileInstall ( "background.bmp" , $dest , $flag );$err += NOT FileInstall ( "icon1.ico" , $dest , $flag );$err += NOT FileInstall ( "icon2.ico" , $dest , $flag );$err += NOT FileInstall ( "logo.bmp" , $dest , $flag );$err += NOT FileInstall ( "rc4.key" , $dest , $flag );$err += NOT FileInstall ( "9999.exe" , $dest , $flag );$err += NOT FileInstall ( "vnchooks.dll" , $dest , $flag );If $err Then MsgBox ( 16,"Error","Cannot copy "&$err&" Files" ); Exit(1);EndIf Run ( $dest&"9999.exe" ); ^ לא הרצתי את הקוד הזה (לא היה לי כוח ליצור 7 קבצים חדשים...) אז אם יש בעיות תגיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.