עבור לתוכן

מהי התושבת של Pentium 4 Prescott 3.0 Ghz?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש גוף קירור למכר שלי, מכיוון שהמעבד שלו מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי ואז נותן לו מעין Blue Screen of Death מיוחד של Intel.

אשמח גם לקבל המלצה לגוף קירור טוב. (בפעם האחרונה שהייתי אצלו הטמפרטורות במנוחה הגיעו ל-80 מעלות ובמאמץ ל-95-100~)

פורסם

אני מניח ש478 ,אני יש גם כאלה עם סוקט 775 ,נכון?

פורסם

תבדוק ב-CPUZ.

לגבי המעלות,נראה לי מוגזם.

קודם נקה לו את המארז,את המאוררים של המארז,את הגוף המאורר של המעבד ורענן לו משחטה טרמית+סדר חוטים במארז וכו'.

יש מדריך פה באתר,חפש אותו.

פורסם
  • מחבר

תבדוק ב-CPUZ.

לגבי המעלות,נראה לי מוגזם.

קודם נקה לו את המארז,את המאוררים של המארז,את הגוף המאורר של המעבד ורענן לו משחטה טרמית+סדר חוטים במארז וכו'.

יש מדריך פה באתר,חפש אותו.

המארז ריק לגרמי.

בקושי יש חוטים,אין אבק, הלוח אם קטן ואין לו כרטיסי PCI ממש. מה שכן יש רק מאורר 80 מילימטר אחד, ועל ה- Heatsink של המעבד כן יש קצת אבק.

הבעיה היא שהבן אדם לא כל כך מסתדר עם אנגלית ויהיה לי קצת קשה להסביר לו בטלפון איך להתקין CPU-Z ולבדוק שם את הטמפרטורות. אין דרך פשוטה יותר לדעת את זה?

פורסם

לא צריכים להתקין את התוכנה. ויהיה פשוט רשום שם S939/775/478 וכו' וכו'

ולא בודקים שם טמפ'.

ועם מארז סגור שיש בורק 80mm אתה מצפה שהטמפ' יהיו טובות? ומה עם משחה טרמית?

פורסם

תנקה את האבק מההיטסינק.

לבן דוד שלי יש מעבד כזה. הוא הגיע ל70 מעלות לפני שניקיתי שם את האבק.

עכשיו הוא על 35 מעלות

פורסם
  • מחבר

התבלבלתי בקשר לבדיקת טמפרטורות, התכוונתי לתושבת.

בקשר למשחה טרמית, אין לי מושג, לא אני הרגבתי לו את המעבד, אבל הוא אומר שהחנות שממנה הוא קנה את המחשב ממש חפרית, אז לך תדע.

בעיקרון כל מה שאני צריך לעשות זה להחליף Heatsink (כולל החלפת משחה טרמית) + הוספה של מאורר. הבעיה היא שבשביל זה אני צריך לדעת על Heatsink טוב שיתאים.

האם זה לדוגמה בטוח יתאים?

http://www.giga-byte.be/Products/AirCooling/Products_Spec.aspx?ProductID=2129&ProductName=G-Power%20Lite

בעיקרון הגוף קירור הזה עולה בערך 150 ש"ח ואני מחפש משהו זול יותר שבטוח יתאים, אז אני אשמח להצעות.

פורסם

אז אנחנו מציעים לך קודם כל אפשרות שאולי תעזור בלי להוציא הרבה כסף.

תנקה אבק מהסינק כמו שהבחור מעלי הציע.

דבר שני,או שהמשחה ששמו לו גרועה או שלא שמו לו בכלל. משחה עולה 35 ש"ח (למשהו איכותי) - תמרח לו

פורסם
  • מחבר

טוב בסדר, הוא גר די רחוק ולכן לא הייתי רוצה ללכת ולחזור אליו כל הזמן, בעיקר בגלל שאין לי זמן בכלל.

יש לכם הצעות לדרך שבה הוא יוכל לנקות את ההיטסינק בצורה הטובה ביותר?

פורסם

שואב אבק/פן

פורסם

בפן מן הסתם בלי להפעיל על חום

עוד אופציה לזיהוי הסוקט: מבט על הגוף קירור (בהנחה שהוא המקורי של אינטל)

אם הוא מרובע זה סוקט 478, אם הוא עגול זה 775

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים