עבור לתוכן

מעוניין להוסיף זיכרון DDR2 צריך עזרה..

Featured Replies

פורסם

כמה שאלות...

1) יש לי לוח של אינטל (למונט) ויש 4 סלוטים...ב2 מהם יש שני סטיקים של 512 DDR2 667MHZ ככה שיש לי 1 ג'יגה בDC...

יש עוד שני סלוטים ריקים..אם אני שם בכול אחד מהם סטיק אחד של ג'יגה ככה שסופי ייצא לי שיהיו לי 3 ג'יגה...הכול ייפעל בסדר?

2)אם כול הסלוטים מלאים אני לא מאבד את הDC נכון? אז איך יוצא שיש לי 2DC

3) האם הזכרונות האלה טובים...(כמובן לא לOC-לוח של אינטל--אבל אוליי אני יחליף לוח בעתיד וישתמש בהם)

מנעה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271

אם יש זיכרונות אחרים שאתם ממליצים בערך באותו מחיר או יותר זול אין לי בעיה...טווינמוס או חברה אחרת טובה..

פורסם
  • מחבר

סופר טאלנט...מוכר לי מאיפשהו...חברה מאוד טובה אם אני לא טועה...חשבתי שיעלו יותר יקר....קופרה פעם עשה OC איתם ביחד עם מרובע ליבות אם אני לא טועה....

נישמע טוב..תודה על התגובה המהירה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה תודה רבה....אני חושב שאני יילך או על הסופרטאלנט או על הG.SKILL...יכול ליהות על הG.SKILL בגלל שסקיי פי סי איכשהו קרוב אליי...תודה על המהירות...

פורסם
  • מחבר

ומי יותר טובים..הG.SKILL או בסופרטאלנט?. אם כבר זה בערך אותו מחיר ומאותה חנות אז כבר עדיף לקנות את היותר טוב מבין השניים..

פורסם

קשה לדעת, אבל אני מניח שהסופרטלנט (ללא ביסוס).

פורסם
  • מחבר

אוקיי...אז תודה רבה זה דבר ראשון מאוד עזרת לי...בניתיים אני לא קונה היום גם ככה..אולי מחר אני ייסע...אז אני יחכה לעוד תגובות...אולי ההבדל בין שניהם הוא אפסי וכדאי את הG.SKILL...או שהסופרטאלנט עדיפים...אני יחכה לעוד תגובות...

ד"א מה עם הOC שלך? שברת את השיא?

פורסם

הזכרונות מגבילים אותי אז לא יהיה שום שיא :'(

פורסם

ראיתי בנועה זכרונות של PQI משהו 2 גיגה ב 970 שח אם היטסינקים נראה נחמד +

איזה באסה אם ה OC .אתה בטוח שזה הזיכרון ?ניסיתה לשים זיכרון אם ציפים של D9 ?

פורסם

אין לי כאלה לצערי הרב.

פורסם

:'(באמת חבל ....אבל בסדר אולי תנסה להשיג מאיזה חבר או משהו ?

או שתנסה אולי להוריד את המתח לזיכרון ולהדק את התיזמונים זה עוזר לפעמים ,או שכבר ניסיתה את זה .

פורסם

ניסיתי את הכל והמקסימום שהצלחתי להוציא מהם הוא 973MHZ 4-4-3-8 ב - 2.25V.

אבל זה לא המקום לדון בזה, תגיב פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243110.80

ואין לי חברים עם זכרונות ל - OC, המפרט שלהם אפילו לא קרוב לרמה הזאת :lol:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים