פורסם 2007 במרץ 918 שנים לאחר צפיה בהרבה מסכים רגילים ורחבים ( 19") בחנות עדיין קיימת התלבטות לגבי צורת המסך לרכישה.אחרי הכל על המסכים בחנות אין תמונות ממשחקים וגלישה באינטרנט אלא מצגת של פרחים ונופים. לכן, אני רוצה לשאול מה דעתכם, איזה צורת מסך עדיפה למשתמש המצוי.תודה.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים לדעתי הפשרה הכי טובה למי שרוצה הכל מהכל, זה אולי ללכת על 4:3, מעט רחב יותר, אבל עדיין לא רחב (ונמוך).
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים לדעתי הפשרה הכי טובה למי שרוצה הכל מהכל, זה אולי ללכת על 4:3, מעט רחב יותר, אבל עדיין לא רחב (ונמוך).
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מחבר אוקי, 4:3 זו תשובה יהודית יפהאך מדובר פה במסכי 20" אם אני לא טועה, בעלי גודל נק' קטן שהופך כבר לבעייתי בתור מסך מחשב, בכל מקרה לשבת מול מסך 20" נראה לי כבר יותר מידי כמו ללכת לאיבוד במסך.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים זה כמו ללכת לאיבוד בחדר מלא בחורות ערומות, אבוי!ההבדל של האינץ לא ענקי, השטח עבודה הענקי, לדעתי שווה את זה.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים זו שאלה של מה השימושים העיקריים שלך. משחקים וסרטים? מסך רחב יהיה הרבה יותר מספק. טקסט ועריכה גרפית? כאן כבר עדיף את המרובע, אלה אם כן אתה עובד עם כמה תוכנות, מה שמאפשר לך לעבוד מול 2 חלונות בקלילות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.