עבור לתוכן

סקר, מסך 19" רגיל(1) או רחב(2) לשימוש כללי של המשתמש המצוי(גלישה,משחקים, office)

מסך 19" רגיל(1) או רחב(2) לשימוש כללי של המשתמש המצוי(גלישה,משחקים, office) 2,107 הצבעות

1. 1. מסך 19" רגיל(1) או רחב(2) לשימוש כללי של המשתמש המצוי(גלישה,משחקים, office)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לאחר צפיה בהרבה מסכים רגילים ורחבים ( 19") בחנות עדיין קיימת התלבטות לגבי צורת המסך לרכישה.

אחרי הכל על המסכים בחנות אין תמונות ממשחקים וגלישה באינטרנט אלא מצגת של פרחים ונופים. לכן, אני רוצה לשאול מה דעתכם, איזה צורת מסך עדיפה למשתמש המצוי.

תודה.

פורסם

לדעתי הפשרה הכי טובה למי שרוצה הכל מהכל, זה אולי ללכת על 4:3, מעט רחב יותר, אבל עדיין לא רחב (ונמוך).

פורסם

לדעתי הפשרה הכי טובה למי שרוצה הכל מהכל, זה אולי ללכת על 4:3, מעט רחב יותר, אבל עדיין לא רחב (ונמוך).

:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

אוקי, 4:3 זו תשובה יהודית יפה

אך מדובר פה במסכי 20" אם אני לא טועה, בעלי גודל נק' קטן שהופך כבר לבעייתי בתור מסך מחשב, בכל מקרה לשבת מול מסך 20" נראה לי כבר יותר מידי כמו ללכת לאיבוד במסך.

פורסם

זה כמו ללכת לאיבוד בחדר מלא בחורות ערומות, אבוי!

ההבדל של האינץ לא ענקי, השטח עבודה הענקי, לדעתי שווה את זה.

פורסם

לא לשכוח שהפונטים קטנים יותר, וזה לא מתאים לכולם. כדאי לראות לפני שקונים.

פורסם

זו שאלה של מה השימושים העיקריים שלך. משחקים וסרטים? מסך רחב יהיה הרבה יותר מספק. טקסט ועריכה גרפית? כאן כבר עדיף את המרובע, אלה אם כן אתה עובד עם כמה תוכנות, מה שמאפשר לך לעבוד מול 2 חלונות בקלילות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים