עבור לתוכן

מסכי lcd ומשחקי מחשב - בעיה

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שזה קשור לזה שלא התקנתי / שינתי כלום מאז שהחלפתי את המסך ?

כרגע יש לי את ה 84.21 האחרונים שיצאו, ואני לא אוהב את השינויים של ה 9X.XX, נראה לי גם מוזר שזה יהיה מתוקן שם ולא החזירו את זה לסדרת 8X.XX

פורסם

ע"י חיפוש קצר בגוגל נראה שמדובר בבעיה שנפתרה (או שלא?) בדריברים אחרונים, מקסימום תשדרג רק כדי

לראות אם זה עוזר ואם כן תחליט אם אתה נשאר או חוזר חזרה לישנים.

פורסם

תחליף דריברים, לדעתי הכרטיס מסך שלך אשם.

זה שהמסך מציג רק 60FPS לא אומר שלא תראה את הפריימים הנוספים על המסך,

זה בדיוק מה שזה אומר... וזה גם במצב האידאלי ביותר בו אין TEARING.

פורסם

המסך מרענן כ 60 פעמים בשניה אבל בהחלט יכול להיווצר מצב שבמקום לראות 60 פרימים מלאים אתה תראה 100 פריימים חצויים.

המסך יציג 60 פריימים וחלקם יכילו פריים אחד (מצב אידיאלי ללא Tearing) ואילו חלקם יציגו שני פריימים ולכן יווצר Tearing

אתה בהחלט לא תהנה מזה שיש לך 100FPS, זה לא כמו לכוון מסך LCD ל 75hz אשר גורם

לזריקה של פריימים מלאים, כאן מדובר למעשה בהצגה של שני פריימים שונים באותו פריים ההצגה של המסך ומכאן מגיע ה Tearing.

לכן ניתן לראות במסך LCD 100FPS אך הם לא ימלאו את המסך ב-100 פריימים מלאים בשניה אלא יופיעו במקרה הטוב חצאי פריימים ואף

שלישי פריימים עם קרעים בינהם.

פורסם

אנחנו אומרים בדיוק את אותו דבר - במצב אידאלי ללא TEARING אין אפשרות לראות יותר מ-60FPS במסכי LCD בני ימינו.

נקודה למחשבה לכל מוטרפי ה-FPS שקונים GTX מומהר עם מסך LCD 19' וחושבים שה-120FPS שהם יקבלו על 1280X1024 זה "הכי אחי!!!!!!"

פורסם

מי בפורום קנה פה את מסכי ה 2007WFP מ REV04 החדשים שהגיעו ? אני צריך שתבדקו משהו, אנא הגיבו פה או בהודעה פרטית.

פורסם

המסך מרענן כ 60 פעמים בשניה אבל בהחלט יכול להיווצר מצב שבמקום לראות 60 פרימים מלאים אתה תראה 100 פריימים חצויים.

המסך יציג 60 פריימים וחלקם יכילו פריים אחד (מצב אידיאלי ללא Tearing) ואילו חלקם יציגו שני פריימים ולכן יווצר Tearing

אתה בהחלט לא תהנה מזה שיש לך 100FPS, זה לא כמו לכוון מסך LCD ל 75hz אשר גורם

לזריקה של פריימים מלאים, כאן מדובר למעשה בהצגה של שני פריימים שונים באותו פריים ההצגה של המסך ומכאן מגיע ה Tearing.

לכן ניתן לראות במסך LCD 100FPS אך הם לא ימלאו את המסך ב-100 פריימים מלאים בשניה אלא יופיעו במקרה הטוב חצאי פריימים ואף

שלישי פריימים עם קרעים בינהם.

יש טעם כלשהו לעשות זה ? או שזה לא מוסיף כלום ?

פורסם

זה לא מוסיף אלא גורע, אתה תראה תמונה קופצנית כי כל פריים שישי נזרק החוצה במכוון.

בכל מקרה תראה רק שישים תמונות בשניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים