עבור לתוכן

קצת מאקרו עם הS6000

Featured Replies

פורסם

השארתי את התמונות ברזולוציה מקורית, אז כדי לצפות בתמונות בגודל מלא תלחצו על התמונות שכאן...

dscf0376customlz4.th.jpg

dscf0366customtc1.th.jpg

dscf0368customyc3.th.jpg

אני עדיין דיי מתחיל עם המצלמה הזאת, אשמח לקבל טיפים לשיפור. :)

פורסם

היכולות של המצלמה הזו פשוט מדהימות.

עיבוד הצבעים של פוג'י לעיניים שלי הוא ללא תחרות.

האם השתמשת במצב Chrome?

פורסם
  • מחבר

מצב Chrome מופעל במצלמה מאז שהמליצו לי עליו כאן, וכשאני משחק איתו אני גם שם לב להבדל והוא באמת מוסיף לתמונה.

פורסם

סחטיין אחי התמונות מעולות. :yelclap: ממש אהבתי את הפרחים.

פורסם

מצב Chrome מופעל במצלמה מאז שהמליצו לי עליו כאן, וכשאני משחק איתו אני גם שם לב להבדל והוא באמת מוסיף לתמונה.

אז נראה לי שהגבתי היכן שהמליצו לך (טיול של אחותך או משהו).

המצב טוב לפרחים, אולי לנוף, אבל לא לצילום יום יומי. הוא רווי מדי ומשנה את הצבעים. צלם אנשים בו ותראה שזה יוצא לא לעניין.

ניתן לצלם רגיל ולתמונות שרוצים לחקות את האפקט בפוטושופ.

פורסם

אכן תמונות (ופרחים) מוצלחות.

לדעתי אתה יכול לצלם תמונות כאלה על ISO 100 כי יש מספיק אור, ראיתי שצילמת את הראשונה על 100 ואת השתיים האחרות על ISO 200.

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפים והמחמאות על התמונות.

shlomom, לפי מה שזכור לי, 3 התמונות צולמו במצב אוטומטי...

אני עוד לא מספיק מנוסה כדי לדעת לשנות את הפרמטרים האלו באופן ידני בצורה המתאימה לתמונה שאני רוצה לצלם בסביבת הצילום בה אני נמצא אבל אני עובד על זה לפי המדריך שפורסם פה ואני מקווה להתקדם עם זה...

פורסם

לא קריטי האיזו, לא במצלמה הזו לפחות עד 400.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעשות לי בפוטושופ עריכה לתמונה הראשונה?

אני רוצה להוריד את הפוקוס על הפרח שנדחף לתמונה בצד שמאל למטה, שיהיה כמו שאר הרקע בבקשה...

פורסם

ניסיון מהיר:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה.. כבר עשו לי בפורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת.. :)

הנה עוד מאקרו נחמדה מהיום של כמה דוגמיות לברגים שקניתי ביום שישי לפרוייקט המודינג שלי:

dscf0458customxl7.th.jpg

הפעם צולם במצב ידני, לא זוכר בדיוק את הפרמטרים שבחרתי אבל לקח לי איזה 10 דקות של משחקים עם זה עד שהצלחתי להוציא תמונה באיכות סבירה יחסית למצב האוטומטי בתנאי התאורה של החדר שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים