עבור לתוכן

משחק קרבות ל PC ? קיים אחד כזה ?

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שהיה לי פעם את מורטל קומבט 4.

יש משהו חדש יותר שכיף לשחק, כי לא ניתקלתי בכלום.

המלצות רבותיי....

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל אין כלום. יש משחק אחד שעוד מעט יצא (one must fall ) אבל זה לא המכות שאתה התכוונת, אולי במקור זה היה , אבל המשחק התפתח לכיוון אחר ,וכרגע לא ברור מה יהיה אתו,בעוד מעט התכוונתי עוד חצי שנה ואלי יותר אז על תחכה . הפתרון הכי טוב שיש לי להציע לך הוא, תוריד אמולטור מהרשת , ותקנה את טקן 3 לפלייסטיישן , ראיתי אותו באיזה חנות ב 50 שקל , תפעיל על המחשב וואללה , משחק קרבות מצוין אצלך על המחשב.

פורסם

אכן, משחקי קרבות מודרניים לפיסי ולא לקונסולות הם נדירים (נדירים as in אין)

פורסם

למה לעזאזל זונחים את ה pc בכל הקשור למשחקי מכות , מה אנחנו לא בני אדם ?? ?????????

מישהו צריך להתקומם נגד זה ואתם יודעים גם מה , כל המשחקים האיכותיים יוצאים לקונסולות! ואפילו משחקים שיוצאים לכל הפלטפורמות מושקעים הרבה יותר בקונסולות והדוגמה הכי אחרונה ג'ימס בונד nightfire , על הקונסולות יש שלבי נהיגה ועוד , ועל המחשב אין כלום . וגם משחקי ספורט ...ופלטפורמות ובקיצור הרשימה עוד ארוכה.......

אם הייתי יכול להרשות לעצמי קונסולה ואת המשחקים בשבילה(350 ש"ח למשחק!) כבר מזמן הייתי עוזב!.

פורסם

סליחה אבל יש את

WWE RAW

WWE SMACKDOWN SHOUT YOUR MOUTH

אלה קרבות עם גרפיקה מצויינת !

ועדיין נחשבים למעולים.

פורסם

סליחה אבל יש את

WWE RAW

WWE SMACKDOWN SHOUT YOUR MOUTH

אלה קרבות עם גרפיקה מצויינת !

ועדיין נחשבים למעולים.

אין את SmackDown למחשב.

בכל מקרה, שיחקתי במשחק WWF ישן פעם, נראה לי הראשון בגראפיקה אמיתית של THQ למחשב.. השליטה קשה מאוד. לאומת זאת, על PSx אותו משחק, השליטה הייתה קלה מאוד.

פורסם

רשימת משחקי הקרבות:

1) The Rage הפצה ע"י א.מ.ג

2) The Last Bronx הפצה ע"י ארקדיה.

3) MK4 הפצה ע"י ארקדיה

4) Street Fighting (?) הפצה ע"י ארקדיה (לא סגור על השם אני אברר מחר).

ואני חושב שיש עוד אחד, לא זוכר את שמו.

אף אחד מהם לא עולה יותר מ 49.99 ש"ח

HF

פורסם

THE RAGE לא שווה אפילו 50 שקל , יש לי אותו והוא כל כך קצר שפשוט לא להאמין , תוך שעתיים ואני לא מגזים אפשר לסיים אותו בקלות , הדבר היחיד שנחמד בו זה האפשרות לשחק עם חברים באותו מסך אבל שוב לא יותר מפעם אחת ! .

last bronx הוא משחק נחמד אבל ישן בערך כמו MK4 , אם לא יותר , ובכלל לא מתקרב לרמה של tekken 3,4 ו DOA 3 לPS2 .

פורסם

THE RAGE לא שווה אפילו 50 שקל , יש לי אותו והוא כל כך קצר שפשוט לא להאמין , תוך שעתיים ואני לא מגזים אפשר לסיים אותו בקלות , הדבר היחיד שנחמד בו זה האפשרות לשחק עם חברים באותו מסך אבל שוב לא יותר מפעם אחת ! .

last bronx הוא משחק נחמד אבל ישן בערך כמו MK4 , אם לא יותר , ובכלל לא מתקרב לרמה של tekken 3,4 ו DOA 3 לPS2 .

נכון, אבל לא זו היתה הנקודה.

בסה"כ מניתי משחקי קרבות למחשב.

והמשחק האחרון נקרא Crazy Fighters ועולה בערך 30 ש"ח, הפצה ע"י ארקדיה.

פורסם

ואני בסה"כ אמרתי שמכל מה שמנית אין משחק הגון אחד שניתן לקנות וגם להנות ממנו !! ושבאמת שווה אפילו את ה30 שקל.

פורסם

שיש משחק אחד שהוא די ישן, אבל ממש כיף לשחק בו: Fighting Force

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים