פורסם 2007 במרץ 818 שנים שלום לכולם קיבלתי היום את המסך שלי DELL 2007 WFP ורציתי לשאול כיצד אני בודק איזה פאנל הוא אני יודע שהנושא הזה נתחן כאן בפורום אך לא הצלחתי למצוא אותו אודה מאוד אם יוכלו להסביר לי או לחליפין להפנות אותי לאשכול שמסביר את זה תודה....
פורסם 2007 במרץ 818 שנים פשוט מאוד, שים מסך שחור לחלוטין וכעת תסתכל על המסך מהצד.האם הוא אתה מבחין בהילה סגולה/אדומה? אם כן מדובר ב IPS, אם לא מודבר ב S-PVA.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים זו הדרך הפשוטה ביותר לברר אם פאנל הוא S-IPS או S-PVA אתה מוזמן לחפש את הדיון שהיה על בדיקה בעזרת התפריט ה"סודי" של דל אבל זה חסר משמעות כאשר בהצגת מסך שחור והתסכלות מהצד ניתן לקבוע בוודאות את סוג הפאנל. צירפתי תמונה, אלו ההילות שאתה צריך לחפש, אם הם בצבעים שבתמונה מדובר ב S-IPS.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר סבבה אחי אכן יש הילות בדקתי גם עם התפריט הסודי rt803 מסדרת a04כמו שהבנתי הפאנל הוא sips דרך אגב ארץ היצור היא צ'כיהמה לגבי בדיקת פיקסלים שרופים איך היא מתבצעת?תודה
פורסם 2007 במרץ 818 שנים תריץ את התוכנה DPB וכעת עבור על כל צבע ובדוק שאין נקודות שחורת או לבנות. אין תכונה שרצה ובודקת בעצמה את המסך, העיניים שלך הם למעשה כלי הבדיקה בדומה לבדיקת הפאנל חבל שהעינים שלנו לא מספיק מדויקות בכדי לכייל מסך במדויק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.