פורסם 2007 במרץ 818 שנים לוחות שמבוססים על PCB שונה, ולכן הם שונים בהרבה פרטים קטניםאתה מחפש שוני ספציפי ביניהם?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר לוחות שמבוססים על PCB שונה, ולכן הם שונים בהרבה פרטים קטניםאתה מחפש שוני ספציפי ביניהם?אין לי מושג - אני קונה מחשב חדש (8000 ש"ח בערך כולל הדלוקס), אין לי כוונה ל- OC ואני לא יודע אם התוספת לדלוקס הכרחית מבחינתי.המחשב מיועד בעיקר למשחקים, המפרט בגדול:מעבד: E6600לוח אם: התלבטות כאמור לעילזיכרון: 2 ג'יגה (טווינמוס)כרטיס מסך: 8800 GTS 320ספק: liberty 500מארז: compucaseדיסק קשיח: wd 250GB+ציוד היקפי ומערכת הפעלה.השאלה שלי אם יש צורך בדלוקס או לא?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים פיספסתי את זה בכל מקרה hamtsani אתה צריך להיכנס לאתר של ASUS ולעבור על ההבדלים ולבדוק אם יש שם משהו שמצדיק בשבילך את ה-Deluxe
פורסם 2007 במרץ 818 שנים לדעתי קח את הדלוקס, וגם אם לא עכשיו, אני בטוח שעוד שנה-שנתיים תרצה לעשות OC. תמיד טוב שיש את האפשרות (מה גם שזה קל מאוד, ואני מבין ממה שאתה אומר שגם יש את הכסף), וחבל אח"כ להתבאס.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים כאן יש פירוט מקיף על כל לוח בסידר P5B... תראה כמה חשוב לך להוציא עוד 400+ שקל על דלוקס, אולי שווה..http://event.asus.com/2006/mb/P5B/models.htmlבראל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.