פורסם 2007 במרץ 818 שנים שלום לכולם!לאחרונה כרטיס הרשת המובנה שלי בלוח (מסוג אינטל 1000CT או משהו כזה ) התחיל לעשות בעיות.כל פעם שכרטיס הרשת מותקן במחשב (ז"א מופיע ב DEVICE MANAEGER) האינטרנט מתנתק אחרי כמה דקות, למרות שהכרטיס בכלל משמש לרשת הפנימית ולא מחובר לראוטר שלי.הרשת שלי בנויה בצורה הבאה:ראוטר אלקטל PRO שמחובר למחשב אם שני כרטיסי רשת (הראוטר עצמו מחובר לכרטיס מסוג REALTEK 8139)והכרטיס רשת השני (האינטל הבעייתי) מחובר למחשב נוסף.יש לציין כי ניסיתי לעשות הסרה מלאה של הדריברים והתקנה מחדש של שלוש גרסאות שונות.ניסיתי גם לשנות את ההגדרות המהירות של הכרטיס עצמו (FULL DUPLEX ו HALF DUPLEX) וגם זה לא עזר.יש למישהו רעיון מה לעשות?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אם המחשב מחובר לראוטר דרך RTL8139 אז למה אתה חושב שהבעיה היא בכ.רשת של אינטל?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר כי לפני זה הראוטר היה מחובר לאינטל ועדיין היה את אותה בעיה...הסרתי פיזית את הכרטיס השני ועדיין הייתה את אותה בעיה.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים בזק לא יעזרו לו הוא חייב לשלם לתמיכה רשתות 9.90 * 12 עם התחייבות לחצי שנה כן 9.90 * 12 יוצא חצי שנה, נכון... לפני שאתה יורד על תומכי בזק, תלמד קודם מתמטיקה של כיתה א'. בנוסף, לא צריך לשלם על תמיכה בשביל לקבל בדיקת קו. קו כן מאיזה רוסי שיגיד "הכול בסדר תיגש לספק " לא חסר גם אנשים שהם לא רוסים בתמיכה של בזק. לפותח הת'רד, איזה מודם יש לך? ניתן לבדוק האם הקו שלך תקין או לא, בלי להתקשר לבזק בכלל.
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מחבר עדכון!אחרי שעות אם בתמיכה הטלפונית של בזק התגלה סופית כי הבעיה היא במחשב שלי איפה שהוא.ולא במודם או בקו.איך הגענו למסקנה? המודם פשוט עובד פיקס בשתי מחשבים אחרים.החלפתי את הכרטיס רשת השני באחד חדש וזה עדיין לא פתר את הבעיה.ואז החלטתי להסיר את הדונגל של הבלוטות' שמחובר לי למחשב ובנתיים הכל עובד מצויין.מסתבר שזה היה הוא כל הזמן ולא הכרטיס של אינטל.בסופו של יום למדתי דבר אחד מהכל , לא להתקמצן ולקנות SWITCH ;Dתודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.