פורסם 2007 במרץ 818 שנים אני עומד לרכוש מחשב חדש (את הנוחכי אפשר לראות בצד)אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף ה8800 GTS המקוצץ עם 320 MB או הרגיל עם 640 ההפרש (כרגע בנועה, אין לי בעיה עם חנויות אחרות) 390 שקל, וגרסאת ה640 נכנסת (בקושי) לתקציבהשאלה האם זה משתלםתודה מראש
פורסם 2007 במרץ 818 שנים לפי מה שהבנתי,זה תלוי במספר משתנים.אם המסך שלך LCD עד 19''לך על המוחלש כי ההבדל לא שווה את הכסף ,אם בכלל.היתרון של ה-640 מתבטא במסכים גדולים יותר.דבר אחר,הזיכרון כרגע 320MB מספיק בהחלט.בעיות יצוצו אם וכאשר יצאו משחקים שדורשים זיכרון גדול יותר (למשל 512MB)אז הכרטיס לא יספיק.כרגע,אגב,הפער בין שני הכרטיסים הוא 290 ש"ח בנועה.תקנו אותי אם אני טועה (ומטעה)
פורסם 2007 במרץ 818 שנים כמו שכבר ענו לך, וענו לך נכון- אם יש לך 19" לך על הגירסה המוחלשת.אבל תעשה לי טובה, תסתכל בנעוצים פעם הבאה, יש על זה דיון שלם. המנהלים עשו בשכל ששמו את הנושא כ'נעוץ'.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים ^^^אבל צריך לקחת בחשבון שמישחקים עתידייםכנראה כן יוכלו לנצל אותו כי רמת הגרפיקה תהיה ממש גבוהה והם יהיו עם כמות "פריטים" יותר גדולה עם שטח יותר גדול(למשל אובליביון ו אנריל 3 - כשיצא :שטחים ממש גדולים שיש להם גרפיקה ממש טובה ומכילים הרבה "פריטים" שהכרטיס יצתרך כמה שיותר זיכרון)
פורסם 2007 במרץ 818 שנים ^^^אבל צריך לקחת בחשבון שמישחקים עתידייםכנראה כן יוכלו לנצל אותו כי רמת הגרפיקה תהיה ממש גבוהה והם יהיו עם כמות "פריטים" יותר גדולה עם שטח יותר גדול(למשל אובליביון ו אנריל 3 - כשיצא :שטחים ממש גדולים שיש להם גרפיקה ממש טובה ומכילים הרבה "פריטים" שהכרטיס יצתרך כמה שיותר זיכרון)לא ממש נכון...עם המנוע הגראפי איכותי ( HL2 ) המשחק ירוץ חלק גם עם כרטיסים חלשים שיש להם 256-128 מגהעם המנוע הגרפי מסריח וגרוע (doom3 ) המשחק ירוץ גרוע גם עם כרטיס גראפי חזק שיש לו 512 מגה.הכל תלוי במנוע של המשחק.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר בקשר למסךכרגע יש לי מסך 17 CRT, עוד חודשיים שלושה אני מתכנן לקנות מסך חדש
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מה הקשר ל CRT ו LCD זה לא קשור בכלל... הכל תלוי ברזולוציהאם אתה מתכוון לקנות מסך 20" ומטה אז תקח את ה 320Mאם אתה מתכנן 20" ומעלה אז עדיף ה 640 כי איתו תצליח לשחק ברזולוציות יותר גבוהותזה כל ההבדל
פורסם 2007 במרץ 818 שנים סתם משהו, כשיהיו משחקים שיצטרכו יותר מ320MB, הכרטיס שלך גם אם ממש תרצה לא יצליח להריץ אותם
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מה הקשר ל CRT ו LCD זה לא קשור בכלל... הכל תלוי ברזולוציהאם אתה מתכוון לקנות מסך 20" ומטה אז תקח את ה 320Mאם אתה מתכנן 20" ומעלה אז עדיף ה 640 כי איתו תצליח לשחק ברזולוציות יותר גבוהותזה כל ההבדלאבל ל CRT יש רזולוציות יותר גבוהות מ LCD גם אם גודל המסך הוא רק 17
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר לא יודע איזה מסך אני אקנה, ניראה עוד שלושה חודשים סתם משהו, כשיהיו משחקים שיצטרכו יותר מ320MB, הכרטיס שלך גם אם ממש תרצה לא יצליח להריץ אותם ומתי זה יקרה?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים ^^^^לפי דעתי כבר crysis ו אאנריל 3 (שאמור לצאת ממש בזמן הקרוב)יצתרכו לא פחות מ 320 י...אבל אני לא נביא ולכן אני לא יכול לאמר לך במדויקאבל זה לא ממש נכון כי כאשר זיכרון הכרטיס לא מספיק המחשב משתמש בזיכרון המעבד או משהו כזהאבל ככה זה הרבה יותר איטי....
פורסם 2007 במרץ 818 שנים עד שיהיו משחקים שיצטרכו יותר מ320MB, הכרטיס שלך גם אם ממש תרצה לא יצליח להריץ אותם
פורסם 2007 במרץ 818 שנים כבר יש מישחקים שצורכים מעל 320 מגה ברזולוציות סבירות.ושם GTS 640 מריץ אותם מעולה ו GTS 320 מריץ פחות טוב אבל עדיין סביר. דוגמאות למישחקים כאלה.. FEAR ו GRAW.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.