פורסם 2007 במרץ 718 שנים http://www.joystiq.com/2007/03/07/playstation-home-the-free-virtual-world-of-playstation-3/
פורסם 2007 במרץ 818 שנים ניראה תותח, מתי מוצאים את זה ?אפריל הבטא, יצא לקראת החורף (מה שאומר יולי-אוגוסט, אני חושב. מה זה בדיוק fall?)
פורסם 2007 במרץ 818 שנים זה לאו בדיוק רעיון מקורי סוני לקחו דברים מהLIVE של מיקרוסופט ומהMII של נינטנדו - ויצרו שרות חדש שלהם אם גרפיקה יותר טובה אז נכון זה נחמד אבל לא מקורי של סוני
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אחד הדברים המיותרים ביותר שיש! סוני מתעסקים בממשק יותר מאשר בתוכן! כשאני רוצה לשחק משחקים ברשת מול אנשים אחרים אני ממש לא צריך את כל השטויות האלה. אני רוצה רשת איכותית ואמידה. כל מה שסוני ייצרו זה בעצם משהו דמוי המשחק סימס. בשביל מה זה טוב אני לא יודע
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים דווקא סוני הם אלה שבדרך כלל מתעסקים בפן הטכני של הדברים יותר מאשר שירותי פנאי...מה שנינטדנדו ומיקרוסופט בדרך כלל מציעים.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים שירותי פנאי נינטנדו התחילה לספק רק מאז שהDS יצא לפני זה המכשירים שלה היו רק למשחקים היום יש דפדפן\תוכנות לימודיות(יש תוכנות לDS ביפן ללימוד שפות) בWII יש "ערוץ" תמונות ועוד
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים נו אבל בתכלס לא יכלו לספק שירותי פנאי עד שהגיעו הדורות החדשים של הקונסולות ( PS2, XBOX , GC )ולא ידוע לי על שירותי פנאי של סוני.....מה שמחזק את הטענה שלי
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים בGC לא היו שרותי פנאי בכלל אפילו לא תמיכה בDVD בXBOX היה אבל רוב הקונים לא יתחברו לLIVE וזה לא היה כמו היום בPS2 היה רק תמיכה בDVD השרותי פנאי התחילו להגיע בגלל שהטכנולוגיה מספיק טובה ונפוצה היום להפוך אותה למסחרית ובגלל הצלחות כמו youtube \ITONEוכו והיום כל 3 החברות תומכות גם בפנאי ולא רק במשחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.