עבור לתוכן

החצר האחורית . . .

Featured Replies

פורסם

200701270112psplp9.jpg

20070203dace00031sp7.jpg

פורסם

אני מציע לך לפרסם את התמונות שלך באיקונים קטנים שניתנים להגדלה או בקישורים ולא בצורה הזו ,כי רואים רק חלק מהתמונה בשל גודלה ,אם כבר אתה מתאמץ ומפרסם לפחות שנראה את כל התמונה ולא את חלקה בלבד ... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה zoman,

חשבתי שמרבית המשתמשים מסוגלים לראות 1024 פיקסלים על מסך בלי גלילה.מסתבר שטעיתי :-X

שיניתי ל 800 פיקסלים. . .

פורסם

שטח התצוגה של FF קטן יותר מ 1204

המסך שלי מציג 1024*1280 או משהו עם 28 ואני עדיין לא רואה את כל התמונה כי השטח שפירפקוס מקצה לה קטן יותר יש תסרגל של הטאבים וכו'

לגבי התמונת:הראשונה זה HDR?

ומה בדיוק מצולם בשנייה ולדעתי הניגוד בין הבהיר וכהה הוא יותר מידי אני הייתי משחק טיפה עם הLEVELS בפוטושופ

פורסם
  • מחבר

התמונה לא ב HDR, סתם חשבתי לתפוס פינה מוזנחת בחצר.

לגבי התמונה השניה, זה הפרי של העץ הזה (שאיני יודע את שמו) שנראה מעניין על רקע השמיים, אחרי ההערה שלך אני מניח שהיה צריך כאן פלאש.

פורסם

הממ אז התמונה הראשונה יצאה ממש טוב מבחינת צבעים וזה

מה שנקרא רווית צבעים.

לגבי השניה יש מצב זה המסך TN המעפן שלי מראה את זה ככה

אבל בכללי אני לא אוהב כאלה תמונות

היית צריך להתמש בפלאש משלים או שזה נקרא פלאש מסונכרן

כי זה מול השמש וכל הפרי חשוך.

ולמען האמת לא הכי אהבתי תתמונות לדעתי הנושאי צילום שבחרת לא הכי מעניים -אבל זה רק אני ככה שלא תיקח אישית או תעלב.מבחינת מה שקשור לטכניקה וכו' אמרתי לך כבר את דעתי.

פורסם

אהבתי את הראשונה במיוחד!

ד"א, לפני ששינת את הגודל של התמונות ראיתי את כל התמונה בלי בעייה.

פורסם

שלמה,

בהתחלה חשבתי שמישהו כאן סתם מפרסם תמונות מקטלוג ולא הבנתי מה הסיפור. רק כשקראתי תגובות הבנתי שאלה הן תמונות שלך.

תמונה א - לדעתי מדהימה, אני משתמש במסך CRT 19 אינץ והצבעים נראים רוויים ויפים. אם זו החצר האחורית שלך, אשריך וטוב לך.

בקשר לתמונה ב - נחמד אך לדעתי התאורה לא ממש מתאימה, חשוך מדי וזה מפריע להצגת פרטי האובייקט (אני מניח שרצית להדגיש את הפרי או מה שזה לא יהיה...). היכן השמש ממוקמת בצילום הזה?

בסך הכל, יפה מאוד :xyxthumbs:

אגב, ערכת משהו ב PS? או שזה או-נטורל?

אופיר

פורסם

איזו מצלמה?

בראשונה מרשימים הצבעים.

בשנייה, ממש אהבתי את בניית הצילום. רק בגלל איך שצילמת יש לתמונה שהיא כביכול סתם פרי, חן...

פורסם
  • מחבר

איזו מצלמה?

S9100

בראשונה מרשימים הצבעים.

בשנייה, ממז אהבתי את בניית הצילום. רק בגלל איך שצילמת יש לתמונה שהיא כביכול סתם פרי, חן...

תודה. :)

פורסם

יפה :)

התמונה הראשונה יצאה עם צבעים טובים... :xyxthumbs:

אבל התמונה השנייה די משעממת לדעתי ..

בסך הכל יצא סבבה :)

פורסם

סורי אבל לא אהבתי :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים