פורסם 2003 בינואר 322 שנים מאז שהתקנתי כרטיס קול חדש מסוג creative live 5.1 מופיע לי לעיתים די קרובות (לא תמיד אבל בדרך כלל בזמן שאני מריץ קבצי MP3 וסרטים)ניסיתי להחליף לחריץ PCI אחר וזה לא עזריש לי את גרסת הדריברים הכי חדשה -יולי 2002למישהו יש בעייה דומה?מישהו יודע מה לעשות?
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מעניין.......אני התקנתי כרטיס קול מדגם פרוטיסימו3 7.1 ובשבוע ההאחרון התחילה לי בעייה דומה מאודבדקתי את זה וזה לא היתנגשות חומרה....וזה התחיל להגיע למסך כחול גם כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש וגם לעיתים ככה סתם במהלך שהוא דלוק :hideing_behind_computer: מה זה?מה זה יכול להיות?מי שמבין שישאיר פה תגובות...בתודה מראשadam-pc :lamer:
פורסם 2003 בינואר 422 שנים יש לי בעיה דומה עם ה audigy , הכל נתקע לי (אין מסך כחול , xp ) , בעיקר במשחקים .פשוט נתקע ומצפצף .ניסיתי הכל כדי לפתור את הבעיה ואפילו פה בפורום אף אחד לא עזר לי (בלי להעליב).
פורסם 2003 בינואר 422 שנים מחבר התנגשויות חומרה?ניסית להחליף כרטיס?יש לך כרטיס קול ON BOARD?לפי מנהל ההתקנים של XP אין התנגשויות חומרהזה מעולם לא קרה עם הכרטיס הישן שהיה לי (creative audiopci)אין לי כרטיס on boardאולי זה קשור בדריברים שלהם (והחומרה שלי)ד"א מדובר ב- p3 450 asus P3B-Fwindows xp proכ.קול creative live 5.1 דגם 0100 שנקנה יד שנייה ממישהו שקנה מKSP (ויש עליו עדיין אחריות) .. למרות זאת אני לא מאמין שהוא דפוק נראה שזו בעייה די שכיחה.
פורסם 2003 בינואר 422 שנים האם כל אלה שהיה להם בעיות זה לוח אם ASUS?יכול להיות שיש משהו דפוק בלוחות אסוס עם תאימות לכרטיסי קול חדשים ולוחות ישנים.
פורסם 2003 בינואר 422 שנים תגידו...... יכול להיות שזה שחיברתי כבל אופטי מהכרטיס קול למערכת קולנוע ביתית (לרסיבר) גורם אולי לאיזה בעיה.... כי הקטע אם המסך הכחול מטידה אותי ביות אני רוצה להשקיע ברדאון 9500 פרו ואני חושש סתם להשקיע שזה לא בעיית תוכנה שאני צריך לקנות משהו אם מישהו מבין ויכול לעזור לי... מה זה יכל להיות מחכה לתגובות בתודה מראש adam-pc
פורסם 2003 בינואר 522 שנים הלוח M שלי הוא של shuttle ואין לי שום חיבור לשום דבר , יש לי כרטיס אונבורד אבל הוא מבוטל בכל מקום (bios ...). הפתרון היחיד שמצאתי הוא להוריד את ה -hardware accleration של הכרטיס ב dxdiag ל basic , אז זה לא נתקע (לרוב) אבל אז גם אין את האפקטים של ה eax וכדומה ,וההאצה של הכרטיס בעצם מכובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.