פורסם 2007 במרץ 718 שנים (ויסטה) 64 ביט לא חייבת רק תוכנות 64 ביט, נכון?מה שווה לי לקנות? 64 או 32 האם כשאני מתקין תוכנה או דרייבר אני חייב לוודא שזה 64 ביט או שזה לא משנה.האם על 64 ביט אפשר להתקין תוכנה (לדוגמה דרייבר לכרטיס מסך) של 32 ביט ?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים כל מה שאני הולך לומר לך זה לפי היודע לי:דרייבר חובה שהוא יהיה באותה גירסה של ה-Windows כלומר: אם ה-Windows שלך הוא בגרסת 64 ביט אז חובה שהדרייבר יהיה 64 ביט)לגבי התוכנות:לפי ידיעתי אפשרי Windows 64/32Bit תומך גם בתוכנות אחרות אבל אתה צריך לבדוק שהתוכנות תומכות 64/32Bit.ואם אני הייתי קונה Windows חדש אני הייתי הולך על ה-64 (כל המעבד שלך תומך) בכדי לנצל את מלא היכולות של המחשב שלי.מקווה שעזרתי,חכה לתגובות נוספות,בתודה.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים הוא מסוגל להריץ תוכנות 32 ביט לרוב, אבל כמובן יש כאלו שלא רצות (במיוחד כאלו שצריכים גישה לדברים על המערכת), ולפעמים דברים כמו משחקים (כמו C&C 3).
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר מה זה : "עדיף/ תנסה"מה שווה לי לקנות? 64 או 32 זה הכסף שלי, אני לא מנסה פה דברים....
פורסם 2007 במרץ 718 שנים השתמשתי בגרסת הEVALUATION (לא בטא/RC) של ה64 ביט, יותר מדי בעיותבעיקר עם חומרה אבל גם עם יישומים, בכל מקרה אם אין לך יישומים שמנצלים 64 ביט לא תרוויח כלום מהמערכת.כרגע אני עם גירסת ה32 ביט (שוב גירסת EVALUATION) ואני מאוד מרוצה
פורסם 2007 במרץ 718 שנים א. כשאתה קונה את ה 32 ביט, אתה אמור להיות יכול לקבל את ה 64 ביט עם אותו מפתח בתוספת דמי משלוח בלבד של דיסק 64 ביט.ב. אם אתה לא צריך לקנות ויש לך XP כרגע, עדיף להישאר איתו בשלב זה.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר א. כשאתה קונה את ה 32 ביט, אתה אמור להיות יכול לקבל את ה 64 ביט עם אותו מפתח בתוספת דמי משלוח בלבד של דיסק 64 ביט.זה פועל גם הפוך? קונה 64 ומקבל 64 ?OMRIJ - מה זאת הגירסא הזאת EVALUATION ? בבילון אומר לי שזה הערכה, זה באמת ניסיון ?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים גירסת הEVALUATION היא למנויי TECHNET בגדול, אפשר להוריד משם כל מערכת הפעלה/מוצר של MICROSOFT (אפילו MS-DOS 5.0 בעברית ) זה לא מוגבל בזמן (היא זהה לגירסת הRETAIL) וניתן להפעיל כל מוצר על עשרה מחשבים שונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.