פורסם 2007 במרץ 718 שנים תראו נגיד עכשיו שאני כותב אני רואה בצדדים לבן (בגלל שהוא רחב ונקודות שחורות כאלה..)אני לא יודע אם זה בגלל העיניים שלי או שזה ככה זה, אבל אני לא חושב שזה פיקסלים שרופים. כי זה ממש לפחות מליון ..מה אתם אומרים?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר ככה זה נראה.. אני לא יודע אם בדיוק רואים את זה או איך אתם אמורים לראות אבל אולי זה פשוט העיניים שלי [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 718 שנים קשה לי לשים את האצבע על מה שאתה מדבר עליו, האם אתה מדבר על כך שקצוות המסך דהויים או שהבהירות שלהם פחותה?מהתמונות הכל נראה בסדר, אולי הבהירות של המסך דיי נמוכה(יכול להיגרם מהצילום) אבל בכלליות נראה בסדר.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר טוב אולי זה רק אני, אני אנסה להתרגל אולי זה בגלל העייפות. תודה לך ד.א חיפשתי פיסקלים שרופים לא מצאתי, אתה רואה משהו?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים קשה מאוד לדעת יכול להיות שמדובר בארטיפקטים של דחיסת JPEG וכו.בכל מקרה מצילום כזה אי אפשר לבדוק פיקסלים מתים.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים פשוט מסתכלים ורואים אם יש כתמים, אם יש בודקים אם זה נובע מלכלוך, אם לאמדובר בתקלה במסך שמצריכה מימוש אחריות.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים הוא צודק הקצוות בצד ימין למטה שרופים ואפשר לראות את זה... זה לא אמור להיות ככה אגב מה זה המסך הזה ממש מפלצת ... ה' ישמור
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר אני אנסה להעלות תמונה באיכות טובה יותר, אבל הבעיה היא שההגבלה בפורום היא ל1 מגה.מה לעשות?והאם כדאי לממש אחריות?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים יכול שאתה מתאר מה שאני ניסיתי לתאר.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243431.0הלבן במסך לא חלק. הוא מפוצץ נקודות קטנות קטנות. כמו אבק צבעוני. וזה קורה גם בכל הצבעים הבהירים רק שבלבן רואים זאת בבירור.דבר נוסף שאני רואה, ותגיד אם גם אתה:למשל, בפס של הכותרת במסך הזה (למעלה, היכן שרשום מצד ימין "מחבר) ואז "נושא:קיבלתי את ה..." - הרקע הוא בצבע תכלת, ואצלי הוא נראה עם מלא פסים אלכסוניים צפופים מימין לשמאל לכל רוחב הפס. זה לא חלק רציף. (ובפס התכלת שלמטה כאן, בו רשום "עבור לפורום:" - שם אין את האלכסונים, אבל יש את הנקודות כמו בלבן)אגב, אני לא מתאמץ בכדי לראות את כל זה. אני גם לא יושב קרוב מאוד למסך. הכל ממש רגיל.עריכה:התמונה הזו נראית נורא מבחינת נקודות (בעיקר בשמיים). רק אני רואה זאת?http://www.grandfather.com/images/media_downloads/wintercliff.jpg
פורסם 2007 במרץ 818 שנים דבר נוסף שאני רואה, ותגיד אם גם אתה:למשל, בפס של הכותרת במסך הזה (למעלה, היכן שרשום מצד ימין "מחבר) ואז "נושא:קיבלתי את ה..." - הרקע הוא בצבע תכלת, ואצלי הוא נראה עם מלא פסים אלכסוניים צפופים מימין לשמאל לכל רוחב הפס. זה לא חלק רציף. נראה לי שזה העיצוב של הפורום. גם אצלי רואים את הפסים האלה (מסך CRT)
פורסם 2007 במרץ 818 שנים מחבר אכן זה העיצוב של הפורום בCRT אני גם רואה את זה.ואכן במשחק הלבן הוא לא לבן! זה בדיוק מה שאני מתכוון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.