עבור לתוכן

קטעים מצחיקים ממשחקים

Featured Replies

פורסם

כולם מכירים שטויות כאלה שיש במשחקים: לפעמים בכוונה ולפעמים כבאג.

במקס פיין במסך לפני אחרון יש 2 אויבים שאפשר לשמוע מעבר לקיר מדברים משהו בסגנון "אתה מכיר את הסרטים המגניבים האלה שכאשר הגיבור נמצא בקטע אקשן רואים הכל בהילוך איטי? איזה מעניין אם היה אפשר לעשות את זה באמת"

וכמובן בת'ארד נוורהוד הזכרנו את גראפס ה53 שניות וסרטוני הסיום.

ישנם גם דברים מצחיקים שלא אמורים להיות כמו למשל במשחק מאפיה (בו אני משחק עכשיו, בתקופתו זילזלתי בו) שבו (*ספויילר לכאלה שמתחילים*) יש מסך בו נמצאים באוניה וצריך למצוא נשק בשירותים ואחר כך לירות במישהו ולברוח. אני עד כמה שחיפשתי הכי קרוב לנשק שהיה בשירותים היה דלי וכבר נגמר הזמן אז באתי אל האיש (שהיה באמצע נאום) והתנקשתי בו בעזרת מכות עם דלי ! :P

ועוד כל מיני שטויות כמו איש שהעפתי מהמכונית שלו ואיך שהוא קם בחזרה עוברת עליו מכונית ... :)

חפשו בזכרון קטעים מצחיקים

פורסם

LOL!!!

אתה רוצה להגיד לי שלא מצאת את הנשק? u suck!

****ספויילר****

הוא נמצא בקומה השניה בחדר נעול שצריך לרדת חזרה לחבר'ה למטה (איפה שלקחת את הדלי) ולקחת מהם את המפתח.

פורסם

אופרה ווינפרי בהופעה חיה אצל מקס פיין!

להורדה

קורע!

פורסם

בNOLF2

יש קטעים ממש מצחיקים-כמו השיחות של השומרות במסך הראשון-והחפצים שהיא מוצאת...

דוגמא(דוגמה):א.לאחר שאתה מחפש על גופה-אז רשום ומצאת גם תמונה של תינוק מכוער

ב.כאשר את יורה בשומרת\שומר לייד קיר בעזרת חץ הוא נתפש בקיר וכאשר אתה מוציא את החץ הוא נופל.

ג.לא שאני רומז משהו אבל שימו לב בשלבים הראשונים ואחד לפני האחרון היכן החצים בדרך כלל פוגעים ;)

ד.יש גם קטע עם הטייס השיכור שרק מחפש וודקה וכל הזמן שוכח דברים..

בקיצור כמו שנהנתי מהמשחק הראשון אני נהנה מזה -זהו המשחק הראשון שקניתי מזה זמן רב ואני ממש רואה של ביזבזתי את כספי לסתם.

המשחק מאוד מצחיק..המנוע הגראפי מדהים...

פורסם

להורדה

קורע!

מה קשור?

aha1blue.gif

פורסם

"קטעים מצחיקים ממשחקים" לא?

תוריד את הקובץ ותראה... זה קשור איכשהו....

פורסם

להורדה

קורע!

LOL .

זה באמת אחד המודים הכי מפגרים שראיתי ...

פורסם

נכון?! ;D הכי אהבתי איך אופרה נוגחת בכולם... חחחחחחחחחח...

פורסם
  • מחבר

LOL!!!

****ספויילר****

הוא נמצא בקומה השניה בחדר נעול שצריך לרדת חזרה לחבר'ה למטה (איפה שלקחת את הדלי) ולקחת מהם את המפתח.

מה זה משנה ? לקחתי את הדלי, הרבצתי לו, הוא מת, רצתי אל הסירה של פולי ופיניטו.

יש במשחק הזה המון קטעים מטומטמים כמו כאשר המשטרה מנסה לתפוס אותך על מהירות (הגעתי למסקנה שמה אכפת לי לקבל דוחות - זה לא מפריע לאף אחד) הם לפעמים מסתבכים בלהגיע אליך כשהם רצים לתוך מכוניות חונות ובסופו של דבר כשהם משתחררים הם פשוט נוסעים והולכים.

בקשר לNOLF2 - שיחקתי בו אבל וויתרתי מתישהו בתוך בניין המסמכים החדש. זה כל כך מטומטם שברגע שהם מגלים אותך כל צבא רוסיה מגיע אבל אחר כך מוותרים כי לא מוצאים אותך. STEALTH SUCKS

פורסם

LOL!!!

****ספויילר****

יש במשחק הזה המון קטעים מטומטמים כמו כאשר המשטרה מנסה לתפוס אותך על מהירות (הגעתי למסקנה שמה אכפת לי לקבל דוחות - זה לא מפריע לאף אחד) הם לפעמים מסתבכים בלהגיע אליך כשהם רצים לתוך מכוניות חונות ובסופו של דבר כשהם משתחררים הם פשוט נוסעים והולכים.

ומה עם השומרי ראש שלו? לא ירו עלייך?

פורסם

אוי, נזכרתי עכשיו בקטע הזה במאפיה...

מצאתי את האקדח, באתי אליו, שלפתי, יריתי 6 כדורים... ופספסתי את כולם ;D

אז הייתי צריך להרוג אותו עם האגרופים, ואחרי זה ברחתי :P

פורסם

אז איך גמרת את המשחק? ומה הבעייה, אני פשוט נעמדתי לו מאחורה ונתתי לו כדור בראש, עוד אחד כשהוא נופל ולסירה, השומרים כאלה מטומטמים שהם הלכו מהצד השני! :lol:

ד"א, אף אחד לא זוכר את קטעי הMINSC&BOO בBG1\2?!

פורסם

אז איך גמרת את המשחק? ומה הבעייה, אני פשוט נעמדתי לו מאחורה ונתתי לו כדור בראש, עוד אחד כשהוא נופל ולסירה, השומרים כאלה מטומטמים שהם הלכו מהצד השני! :lol:

ד"א, אף אחד לא זוכר את קטעי הMINSC&BOO בBG1\2?!

:lol: :lol:

ואם כבר הזכרנו משחקי תפקידים שכמובן מזכירים קווסטים, יש את סדרת סיימון המכשף ואי הקופים שפשוט רצופים בבדיחות :lol:

פורסם

היה לי קטע ב nba live 2003 , כששיחקתי עם אח שלי ביחד (גויסטיק + מקלדת) . כשהייתי קופץ השחקן היה עף לי לסוף המגרש כמו סופרמן . מצחיק בטירוף,מוזר בטירוף גם כן,אבל זה מה יש.

פורסם
  • מחבר

LOL!!!

****ספויילר****

ומה עם השומרי ראש שלו? לא ירו עלייך?

כשיורים עליך, ואתה עם דלי ביד, יש לך רק פתרון אחד - רוץ !

ואם מישהו זוכר במקס פיין נדמה לי באחוזה של פאנצ'אנלו יש פסנתר. כשלוחצים עליו הוא מנגן את המנגינה של המשחק בתווי פסנתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים