עבור לתוכן

חברה כנסו ותיעצו לי מה עדיף לי לקנות.. אני בהתלבתות קשה!!! (IPOD)

Featured Replies

פורסם

טוב.

בעצם

[attachment deleted by admin]

פורסם

הם משתמשים באותו ממשק :s07: :s07: :s07:

סנכרון, עד כמה שתנסה להקטין את הבעיה, זו תלות בתוכנה. לא משנה עד כמה התוכנה נוחה וכו'- זו עדיין תלות בתוכנה.

ואגב, הגלגלת זה לא הממשק. הממשק זה מה שאתה רואה על המסך, התפריטים וכו'.

deekay- שום טראומה לא עברה עלי.

אני פשוט לא בעד לשלם יותר ולקבל פחות, תודה רבה. וכבר כתבתי בהודעה הקודמת-

אם לפותח הדיון מפריע העובי, שיקח אייפוד. אם לא- שיקח ZVM. זו השורה התחתונה, ואין עוד מה להוסיף פה.

אז מה אם זה תלות בתוכנה?

דרך אגב, אם אתה מדבר על מערכת ההפעלה של שתיהם, אז זה לא אותו דבר, של הקריאטיב מאוד מציק (בשביל מה חצאי מסך?).

ועדיין כפתורים של האיפוד הרבה יותר נוחים לשימוש.

פורסם

בס"ד

תקח ZVM ולא תתחרט אחלה מכשיר.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

צפיתי בכל התגובות ואני רוצה להודות לכל מי שהגיב...

אני מבין שרובכם מציעים לי לקחת מכשיר אחר ולא IPOD

העובי ממש לא מפריע לי בקשר לZVM רק שאני לא מכיר כזה מכשיר =\

אם מישהו יכול שישים לי קישור או השם המדויק של המכשיר..

תודה לכולם עזרתם מאוד :xyxthumbs:

פורסם

Creative Zen Vision M

פורסם
  • מחבר

נראה מכשיר חמוד סה"כ אבל לא יודע לא ממש לטעמי.. אבל התכונות באמת טובות..

מה אתם אומרים על הiAudio X5L ? ולמה Mizuho עולה כל כך זול?

נ.ב על איזה עוד מכשירים של קריאייטיב אתם ממליצים..?

פורסם

IAudio X5L

מכשיר מעולה, הייתי קונה אותו אבל אני הולך על הD2 ואח"כ אוסיף את A3 לאוסף שלי ואז אני שלם

הנגן הזה מעולה, ישן אבל עדיין מתחרה גדול בעולם

סוללה חזקה מאוד 35+

קורא המון פורמטים

ומשמש כמקום אחסון נוח

פורסם

הם משתמשים באותו ממשק :s07: :s07: :s07:

ממש אבל ממש לא

אתה יודע בכלל על מה הפטנט?

אני מניח שלא, הפטנט היה על כך שמשתמשים בmetdata כדי ליצור רשימות מאורגנות לפי סוגים שונים, כמו אומנים וכו. עכשיו כולם בשוק משתמשים בזה, פשוט הם תבעו את אפל כי יש לך הכי הרבה מכשירים בשוק שמפרים את זה.

עכשיו תבין גם את הקטע, למרות שהם הוציא את הפטנט אפל בכלל השתתמשה בשיטה הזו כל הזמן פשוט לפני שנוצר הפטנט, הם לא שמו עליה פטנט.

הפטנט נכנס לתוקף ב9/8/05 שהאיפוד הראשון בשוק היה בכלל ב23/10/01. זה 4 שנים יותר מוקדם!

כך שאם מישהו גנב כבר ממשהו, זה קריאטיב מאפל, כי היא זו בעצם שהרשונה שיצא לשוק עם הדבר הזה

tinyurl.com/2t9mqc

פורסם

מה הסיפור?

ipod 5.5 gen או ZVM?

פשוט - עיצוב בראש, אייפוד

כל מדד אחר, ZVM

פורסם

בננה צהובה, הפטנט נרשם בשנת 2000 כבר.

קריאטיב לא הייתה יכולה לתבוע את אפל אם לא היה לה פטנט על זה מראש. וגם אם לתבוע, בטח שלא לזכות.

פורסם

בננה צהובה, הפטנט נרשם בשנת 2000 כבר.

קריאטיב לא הייתה יכולה לתבוע את אפל אם לא היה לה פטנט על זה מראש. וגם אם לתבוע, בטח שלא לזכות.

אם כבר הוא מולא בשנת 2001 וקיבל אישור ב2005

"The 433 patent was filed on January 5, 2001 and was issued on August 9, 2005"

כלומר היא לא יכלה לדעת עד שנת 2005 על הפטנט כי הוא לא פורסם

עכשיו, הבעיה הייתה שאפל לא עשתה פטנט על הממשק שלה, כלומר שהיא לא הייתה מוגנת. לקיראטיב היה פטנט למרות שברור שאפל לא גנב לה אותו, כי היא לא יכלה לדעת עליו.

פורסם

אני רק רוצה להגיד שהקריאיטיב "אמור" להציג את הסרטים בכל הפורמטים, אבל הוא ניתקע מלא פעמים (אני ראיתי אותו עושה הרבה בעיות).

לפחות האיפוד לא מתימר להציג בכל הפורמטים.

האיפוד הרבה יותר נוח לשימוש (גלגלת, מערכת הפעלה, ויש לו הרבה תוספים), ואני עדיין לא הבנתי במה הקריאטיב משמיע יותר טוב...

פורסם

עכשיו תבין גם את הקטע, למרות שהם הוציא את הפטנט אפל בכלל השתתמשה בשיטה הזו כל הזמן פשוט לפני שנוצר הפטנט, הם לא שמו עליה פטנט.

לפי חוק הפטנטים בארה"ב לא ניתן לקבל פטנט על מוצר שכבר נעשה בו שימוש בציבור. אם אפל אכן השתמשו בשיטה הנ"ל לפני שקריאטיב הגישו בקשה לפטנט אז מספיקה רק הוכחה פשוטה שלפני 2001 נעשה שימוש בפטנט המדובר וקריאטיב לא יקבלו את הפטנט (בעצם אף אחד לא יוכל לקבל רישום על הפטנט הזה). במקרה הזה אפל לא הוכיחו זאת ועובדה שהם הסכימו להתפשר על סכום של 100 מיליון דולר, קשה לי להאמין שהם יוותרו על כזה סכום כאשר הם המציאו את זה לפני קריאטיב.

פורסם

אני רק רוצה להגיד שהקריאיטיב "אמור" להציג את הסרטים בכל הפורמטים, אבל הוא ניתקע מלא פעמים (אני ראיתי אותו עושה הרבה בעיות).

לפחות האיפוד לא מתימר להציג בכל הפורמטים.

האיפוד הרבה יותר נוח לשימוש (גלגלת, מערכת הפעלה, ויש לו הרבה תוספים), ואני עדיין לא הבנתי במה הקריאטיב משמיע יותר טוב...

יש פורמט, ויש קודק.

הקריאטיב תומך בפורמטים מסוימים בקודקים מסוימים. תשים כל וידאו בפורמט והקודק המתאים- והוא יפעל, נקודה.

אם תנסה לדחוף לו בכוח קודק לא מתאים- הוא ייתקע.

יש לך משהו אישי נגד קריאטיב ופאנבוייזם מסוים לאפל X:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים