עבור לתוכן

חברה כנסו ותיעצו לי מה עדיף לי לקנות.. אני בהתלבתות קשה!!! (IPOD)

Featured Replies

פורסם

חברה קיצר אני עומד לבקר בארה"ב בעוד חודש וחשבתי לקנות לעצמי MP3 חדש ..

אז חשבתי לקנות לי IPOD עכשיו ההתלבתות שלי היא כזו..האם כדאי לי לקנות אייפוד בכלל?

ואם לא אז מה כן כדי ואם כן אז האם עדיף IPOD NANO של 8 גיגה או IPOD VIDIO 30 GIGA

הם אותו מכיר ואני לא מהמומכים אז חשבתי לפנות אליכם ...

תודה מראש לכל מי שמגיב :xyxthumbs:

נ.ב חשוב לציין ששמעתי שיש מס' בעיות עם איפודים..

כמו שבלתי אפשרי להעביר מן האייפוד למחשב.. אלה רק מהמחשב לאייפוד..

ושבאיפוד ננו של ה8 ג'יגה יש זמזומים (פגאם במכשיר..)

אם מישהו יודע שיגיב לי גם על זה בקשה.. תודה מראש..

פורסם

לא אייפוד ולא שמייפוד...

תקנה ARCHOS 604 WI-FI ולא תצטער על שום רגע.

חוויה מהחיים שאייפוד לא יכול לספק אלפית ממנה...

תבדוק ותודה לי אחר כך !

תתחדש...

פורסם

הוא ביקש PMP? אז למה להציע לו סתם דברים?

זה שלא ניתן להעביר שירים מאיפוד למחשב זה לא נכון, ישנם מספר תוכנות המאפשרות את זה (אני משתמש בcopypod)

לך על ה30ג'יגה, ככה אם מתישהו תרצה וידאו, תמיד תיהיה לך האפשרות.

פורסם

מה גודל המסך בה IPOD ?

פורסם

2.5"

וטיפשי ללכת על אייפוד שיש נגנים טובים הרבה יותר באותו מחיר או פחות.

אייפוד דור 5.5 עולה בערך 230 דולר ל 30 ג'יגה

אידיוטי בזמן שיש את ה ZVM של קריאטיב ב 200 דולר, שמציע הרבה יותר.

לגבי נגני פלאש- יש או את ה D2 של iAudio, או את ה M6 של Meizu, או את ה Zen V plus של קריאטיב, כולם במחיר זהה/נמוך מזה של האייפוד נאנו, וכולם מציעים הרבה יותר. בין אם זה מבחינת איכות, או מבחינת פיצ'רים.

פורסם

פיקה, שאני החלטתי על איזה מכשיר לקנות (ipod\ZVM) אחד הדברים העיקרים שהציק לי בZVM זה הגודל.

למישהו שרוצה רק מוזיקה ופה ושם וידאו, זה טיפשי להציע ZVM כי איפוד עונה על כל הצרכים.

ZVM זה מכשיר למי שוידאו זה פיצ'ר עיקרי בשבילו.

פורסם

ממש לא.

לשניהם אותו גודל מסך, הם בכלליות אותו גודל, ה ZVM עבה יותר. אבל-

מציע איכות סאונד טובה יותר, תומך בפורמטים נורמליים של וידאו ולא דורש המרה, המסך שלו טוב יותר, איכות השמע שלו טובה יותר, זמן הסוללה שלו בוידאו טוב יותר, הוא תומך Drag&Drop ובכלליות לא דורש תוכנה לשימוש, האביזרים שלו באים במחיר שפוי, ועם כל זאת- הוא עדיין עולה פחות.

שני המכשירים נכנסים בקלות לכיס (לא של ג'ינס)

אז להגיד "בגלל שה ZVM עבה יותר" זו קטנוניות לשמה, הוא עבה בדיוק ב 2 מ"מ מהנוקיה 3100 הממוצע.

פורסם

הipod 80gb שלי נמצא כל היום בתוך מכנסי ג'ינס.

באיכות סאונד רק בודדים ישימו לך (וגם עם ציוד איכותי),drag&drop אתה יכול לעשות באמצעות anapod

(למרות שאני מעדיף את הitunes, מסדר את השירים בצורה נפלאה) סרטים אני רואה באיכות מדהימה (כן כן, מדהימה) אביזרים קונים חיקויים.

ההיתרון היחידי הוא פורמטי הוידאו, אבל בתור אחד שרואה פעם ב... אני יכול להמיר (גם איכות גבוהה וגם שוקל פחות!) אז מידי פעם שיש סדרה שאני רוצה לראות, אני ממיר בלילה (עונה שלמה בלילה) ומעביר.

פורסם

anapod או לא- זו עדיין תוכנה, וזה עדיין ידרש בכל מחשב ממנו תרצה להעביר שירים לאייפוד. מה שמעצבן ביותר.

אה, כן, ומה קורה למי שרוצה לשמוע........ רדיו.....?

אפילו את זה לא טרחו לשים באייפוד, כמה חבל.

מה שאתה מציע אלו פתרונות חלקיים, והשורה התחתונה לפותח הדיון-

אם ממש מפריע לך העובי- אייפוד

אם לא- ZVM.

או קצת מפה וקצת משם- ZUNE. יש לו גם יתרונות וגם חסרונות על שני המכשירים הנ"ל, אבל הוא אופציה נחמדה.

פורסם

תקח את השלושים.

אני התלבטתי בין 4 ג'יגה לשלושים (אף על פי שהם לא באותו מחיר), והחלטתי בסופו של דבר לקחתי את השלושים כי הוא מאפשר לי לראות וידאו, וחוץ מזה ה-8 ג'יגה מאוד לא משתלם.

האיפוד הוא מאוד דק ביחס ל-ZVM, הוא חצי ממנו (לחבר שלי יש את זה והשוותי בעצמי), מה גם שיש לו ממשק הרבה יותר נוח מאשר ההוא של קריאטיב.

ולא צריך אביזרים וגם לא צריך רדיו (למה לשמוע רדיו אם יש לך את כל השירים שאתה רוצה על האיפוד? זה נוגד את ההגיון!!).

האיטיונז ממש לא מציק, ואפשר לחבר את האיפוד לכל מחשב בתור כונן קשיח, רק צריך להדעת איך עושים את זה.

פורסם

מצחיק מאוד שאתה אומר שהממשק של אפל נוח משל קריאטיב, שבעצם אפל גנבו את הממשק מקריאטיב........

לא מזמן הוגשה תביעה מקריאטיב כנגד אפל. קריאטיב זכתה ב 100 מליון דולר.

ואתה שוכח שלרדיו יש עוד שימושים חוץ מלשמוע שירים.

-מה עוזר זה שאפשר לחבר את האייפוד לכל מחשב בתור כונן קשיח, אם אי אפשר לשמוע את השירים שהעלית אצל החבר שאליו הלכת בלי לסנכרן אותם באייטונס או תוכנה דומה קודם?

פורסם

אתה לא הולך לשמוע הרבה הבדל בין אוזניות עם מחיר של 3 מספרים. אני לא יודע איזו טראומה עברה עליך פיקה, אבל האייפוד הוא מכשיר מצויין, וכמו כל מוצר אחר בשוק, הוא מתאים לצרכנים שונים. יש כאלו שיעדיפו, ובצדק, את ה-ZVM ולהפך.

תקח את השלושים.

אני התלבטתי בין 4 ג'יגה לשלושים (אף על פי שהם לא באותו מחיר), והחלטתי בסופו של דבר לקחתי את השלושים כי הוא מאפשר לי לראות וידאו, וחוץ מזה ה-8 ג'יגה מאוד לא משתלם.

האיפוד הוא מאוד דק ביחס ל-ZVM, הוא חצי ממנו (לחבר שלי יש את זה והשוותי בעצמי), מה גם שיש לו ממשק הרבה יותר נוח מאשר ההוא של קריאטיב.

ולא צריך אביזרים וגם לא צריך רדיו (למה לשמוע רדיו אם יש לך את כל השירים שאתה רוצה על האיפוד? זה נוגד את ההגיון!!).

האיטיונז ממש לא מציק, ואפשר לחבר את האיפוד לכל מחשב בתור כונן קשיח, רק צריך להדעת איך עושים את זה.

פחות או יותר מסכים. אם אתה (K300K) לא מוחק את המוזיקה שלך לפעמים, מהר מאד תגלה שגם 8 ג'יגה לא מספיקים לכלום. הוידאו הוא פרט שולי לפי דעתי כי אני אף פעם לא מצאתי לזה שימוש מספק. קטן מדי בשבילי :nixweiss:

פורסם

מצחיק מאוד שאתה אומר שהממשק של אפל נוח משל קריאטיב, שבעצם אפל גנבו את הממשק מקריאטיב........

לא מזמן הוגשה תביעה מקריאטיב כנגד אפל. קריאטיב זכתה ב 100 מליון דולר.

ואתה שוכח שלרדיו יש עוד שימושים חוץ מלשמוע שירים.

-מה עוזר זה שאפשר לחבר את האייפוד לכל מחשב בתור כונן קשיח, אם אי אפשר לשמוע את השירים שהעלית אצל החבר שאליו הלכת בלי לסנכרן אותם באייטונס או תוכנה דומה קודם?

אם הוא שייך לקריאטיב אז למה הם לא משתמשים בו?

הגלגלת הרבה יותר עדיפה מאשר הדבר הזה שיש לזאן.

נכון שצריך לסנכן, אבל זה לא כזה ביג דיל כמו שאתה מציג את זה!

פורסם

הם משתמשים באותו ממשק :s07: :s07: :s07:

סנכרון, עד כמה שתנסה להקטין את הבעיה, זו תלות בתוכנה. לא משנה עד כמה התוכנה נוחה וכו'- זו עדיין תלות בתוכנה.

ואגב, הגלגלת זה לא הממשק. הממשק זה מה שאתה רואה על המסך, התפריטים וכו'.

deekay- שום טראומה לא עברה עלי.

אני פשוט לא בעד לשלם יותר ולקבל פחות, תודה רבה. וכבר כתבתי בהודעה הקודמת-

אם לפותח הדיון מפריע העובי, שיקח אייפוד. אם לא- שיקח ZVM. זו השורה התחתונה, ואין עוד מה להוסיף פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים