עבור לתוכן

רוצה כרטיס חדש לבינתיים עד שירדו מחירי תומכי ה dx10..

Featured Replies

פורסם

גם כן עוד אחד...

זול יותר כן מה שהוא הציע עולה 600 ש"ח מה שאני עולה בין 530 ל430 תכנס לKSP ותראה 7600GS של POV

המחיר משתנה לפי האזור

ולגבי הביצועיים http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=531&model2=540&chart=220

תשמור על הפה שלך, אני לא חבר שלך.

לעניין, ביצועי הכרטיס בכלל לא כפולים, זה שה FPS כפול לא מעיד על ביצועים כפולים!

ובמקרה נפלת על FPS כפול, מה קורה פה?

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=531&model2=540&chart=211

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=531&model2=540&chart=208

וזה ש KSP מוכרים במחירי זנות כרטיסים כאלו לא אומר שזה באמת המחיר. ובוא נגיד ש POV זו לא החברה האולטימטיבית.

חוץ מזה, שמעת על "התמיכה" של KSP? ותסתכל מחירים בחנויות אחרות.

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חברה בבקשה...את המריבות תשאירו למקצוענים...לפוליטיקאים... כולנו כאן כדי לעזור אחד לשני...

אני חייב להודות לכם על האתר שנתתם לי של tomshardware לא ידעתי שיש שם השואות..מדהים...

לפי מה שאני רואה שם יש הבדלים עצומים בין ה 7600 gt ל7900 gtx פשוט לא יאמן...

ה 7600 gt אפילו לא נראה כמו mid range אלא יותר כ low...מממ...

כנראה שצדקתם...

עדיף לחכות לסדרה 8 שיצאו במיד ריינ'ג כמו שאמר בחור חכם מכאן...ההבדלים בביצועים מטורפים...

אני טועה ושמישהו יתקן אותי אם כן..אבל האם זה שמאיץ מכיל 512mb גורם לו להיות חזק בהרבה מ-256?(לפי הנתונים הקרים שכאן שבאתר של טום)...[br]פורסם בתאריך: 9.03.2007 בשעה 15:39:52

מממ...אני מבולבל...

באתר זה http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=606&model2=607&chart=220

אפשר לראות שה 1950 gddr4 512 חזק בביצועיו מה 8800Gtx768...אני יודע שההבדל ממש קטן אבל בכל זאת הזיכרון ב שליש גדול יותר אם אני לא טועה...

יש איפשהו חומר מקצועי שיוכל להסביר לי איך הנושא עובד?

תודה רבה..

פורסם

תשמור על הפה שלך, אני לא חבר שלך.נכון חברים אנחנו לא אז תשמור עליו

לעניין, ביצועי הכרטיס בכלל לא כפולים, זה שה FPS כפול לא מעיד על ביצועים כפולים!

ובמקרה נפלת על FPS כפול, מה קורה פה?

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=531&model2=540&chart=211

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=531&model2=540&chart=208

צודק זה אומר שביצועים שלו הם עד פי 2 שיפור אין פו שום בעיה עם מה שאמרתי וזה הבדל מאוד משמעותי!!!

וזה ש KSP מוכרים במחירי זנות כרטיסים כאלו לא אומר שזה באמת המחיר. ובוא נגיד ש POV זו לא החברה האולטימטיבית.

חוץ מזה, שמעת על "התמיכה" של KSP? ותסתכל מחירים בחנויות אחרות. :lol: :lol: :lol: חחח... אז מה אתה אומר ללכת לקנות ביוקר במקום אחר

מחיר שוק זה מה שעולה בשוק וקי ס פי לא מוכרים בהפסד הם לא מטומטמים!!! בניגוד אולי למי שקונה ביוקר כרטיס ישןביקר

וכרטיס פחות טוב :bash: :bash:

פורסם

חברה זה ויכוח קצת "מטופש".

העניין הוא שלא כדאי במקרה של תרד זה לרכוש : לא 6600GT ולא 7600GS, אז על מה מתווכחים פה ? הנושא הזה הוא נושא אחר, אם יש בעיה תפתחו תרד חדש.

ולאבי:

עכשיו הבנתי את העניין , אתה לא קונה מחשב חדש עכשיו אלא בעוד כמה חודשים, ובינתיים מחפש תחליף למחשב הישן שבו נשרף הכרטיס. באמת אין פה עניין של חסכון, לא יודע למה הזכרת את זה.

בעיקרון אם אתה רוצה ביצועים אז הדבר הכי טוב יהיה באמת ה7600GT הכי זול שתמצא (פחות מ800). אבל אל תשכח שזה תלוי במחשב שלך אולי הוא ישן מדי אפילו לכרטיס זה , לכן חשוב לרשום פרטים - כמו שציינו.

פורסם

1) שאני ישמור על הפה שלי? אתה זה שליכלכת.

2) אתה אמרת פי 2 ביצועים, לפי מה שאני מסיק, אפילו פאקמן ירוץ ב FPS גבוהה פי 2. מה שבכלל לא נכון, וברוב המקרים בהפרש של 10-15 FPS, אבל לא פי 2!

לפי מה שאתה אומר, אם ה GT מוציא 70 FPS אז ה GS יוציא 140FPS. לא כ"כ ניראה לי.

זה ש KSP מוכרים במחירי זנות זו לא בעיה שלי, מצדי תקנה "בזול", אבל בסוף תדפק.

לוקחים את ההוצאה על כמה שמשלמים בסוף, ולא על כמה שאתה קונה את הכרטיס.

במקרה של KSP אתה הולך לשלם פי 2 מחיר רק על הדלק והנסיעות לשם (שתבין עד כמה שהם גרועים).

ודבר אחרון, KSP בכלל לא מוכרת במחירי שוק, לפחות לא במקרה הזה. תריץ חיפוש בזאפ ותבדוק מה המחיר הממוצע לכרטיס הזה.

מממ...אני מבולבל...

באתר זה http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=606&model2=607&chart=220

אפשר לראות שה 1950 gddr4 512 חזק בביצועיו מה 8800Gtx768...אני יודע שההבדל ממש קטן אבל בכל זאת הזיכרון ב שליש גדול יותר אם אני לא טועה...

יש איפשהו חומר מקצועי שיוכל להסביר לי איך הנושא עובד?

תודה רבה..

אני לא יודע מה איתך, אבל הניצחון פה הוא של 8800GTX.

עריכה:

עכשיו שמתי לב שאתה לא מתכוון למה שסימנת, אלא לראשון בגרף.

שים לב שרשום ליד הכרטיס CF, ז"א Crossfire, צמד של הכרטיס הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

ice2k

תודה על העצה...

המפרט שלי רשום בחתימה...

תודה רבה...

פורסם

אם זה המפרט וכבר יש לך כרטיס זמני אז חכה עד מאי כשיצאו הכרטיסים החדשים ותקנה מחשב חדש עם 8600GT או 8600GTS (בהנחה שאתה רוצה משהו פחות חזק מ8800GTS ובסביבות ה 1000 ש"ח).

לדעתי חודשיים עם כרטיס חלש לא יהרגו אותך (אלא אם כן אתה מגדל שטרות כסף על עצים :) ). אני לא רואה סיבה להוציא הרבה כסף על כרטיס רק בשביל חודשיים שלושה (יהיה לך פה הפסד של לא מעט כסף).

פורסם

1) שאני ישמור על הפה שלי? אתה זה שליכלכת.

2) אתה אמרת פי 2 ביצועים, לפי מה שאני מסיק, אפילו פאקמן ירוץ ב FPS גבוהה פי 2. מה שבכלל לא נכון, וברוב המקרים בהפרש של 10-15 FPS, אבל לא פי 2!

לפי מה שאתה אומר, אם ה GT מוציא 70 FPS אז ה GS יוציא 140FPS. לא כ"כ ניראה לי.

זה ש KSP מוכרים במחירי זנות זו לא בעיה שלי, מצדי תקנה "בזול", אבל בסוף תדפק.

לוקחים את ההוצאה על כמה שמשלמים בסוף, ולא על כמה שאתה קונה את הכרטיס.

במקרה של KSP אתה הולך לשלם פי 2 מחיר רק על הדלק והנסיעות לשם (שתבין עד כמה שהם גרועים).

.

עזוב חבל להתווכח איתך אתה מסוג האנשים שמוכיחים להם שהם טועים והם יתעקשו שהם צודקים

אני ממש מתאפק לדבר איתך יפה אבל אני לא מבין איפה השכל שלך

אתה אומר לקנות כרטיס מיושן ויקר לעומת כרטיס בעל ביצועים טובים יותר וזול יותר

אז שוב פעם איפה השכל שלך ???? אם זה נשמע לך הגיוני אז אחלה תהיה לי בריא ואני מניח שאתה עוד צעיר אז גם בהצלחה בבגרויות

ושיהיו לך חיים טובים ואם תרצה יום אחד לקנות בית או רכב או אפילו מחשב דבר איתי אני אמכור לך חלקים ישנים במחירים גבוהים כמו שאתה אוהב

ואם יתנו לי על זה אזהרה אז מילא זה היה שווה את זה

פורסם

עזוב חבל להתווכח איתך אתה מסוג האנשים שמוכיחים להם שהם טועים והם יתעקשו שהם צודקים

אני ממש מתאפק לדבר איתך יפה אבל אני לא מבין איפה השכל שלך

אתה אומר לקנות כרטיס מיושן ויקר לעומת כרטיס בעל ביצועים טובים יותר וזול יותר

אז שוב פעם איפה השכל שלך ???? אם זה נשמע לך הגיוני אז אחלה תהיה לי בריא ואני מניח שאתה עוד צעיר אז גם בהצלחה בבגרויות

ושיהיו לך חיים טובים ואם תרצה יום אחד לקנות בית או רכב או אפילו מחשב דבר איתי אני אמכור לך חלקים ישנים במחירים גבוהים כמו שאתה אוהב

ואם יתנו לי על זה אזהרה אז מילא זה היה שווה את זה

תבורך באזהרה.

לא הצעתי לו לקנות שום כרטיס.

רק אמרתי שהמחיר לא יותר זול והביצועים לא כפולים.

אתה שוב מדבר מלוכלך ומשמיץ אותי, אז חדל לדבר ככה ותתחיל לקרוא ולראות מחירים.

אני עדיין אומר ש 7600GS יותר טוב מ 6600GT זה ברור, אבל הוא לא יותר זול ובטח שהביצועים שלו לא כפולים.

תחשוב לע מה שאתה אומר, זה נראה לך בכלל הגיוני?

אז במקום לפלוט מילים בלה בלה בלה בלה "אין לך שכל", "חבל להתוכח איתך" ושטויות...

אתה לא הוכחת לי שהכרטיס יותר זול, ובטח לא שהביצועים כפולים, ואם אתה חושב ככה, אז מצבך לא טוב.

בחזרה לנושא, אם התקציב שלך הוא בין 800-1000 ואתה רוצה בנתיים כרטיס זמני אז אין שום טעם בלקחת 7600GT/GS "ולחסוך" כאן כסף, כי אתה לא תחסוך.

לדעתי פשוט קח את 7600GT ותישאר איתו, ממילא המחשב שלך יגביל את סדרת ה 8xxx.

פורסם

עדיף שלא תקנה כרטיס DX10 עם חלקים כאלו כי הם ממש יגבילו אותו

אם כבר קנה מחשב חדש לגמרי או שתקנה כרטיס מסך סביר שיחזיק לך עם המחשב הזה ואם עד 1000 שקל אז X1950P יהיה הבחירה הטובה ביותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים