פורסם 2003 בינואר 922 שנים XP PRO או 2000 מפעילים שני מעבדים יפה מאוד.העובדה שיש לך רק גראף אחד מעידה שוינדוס מתייחס רק לאחד, מצד שני אתה אומר שבמנהל ההתקנים מופיע ACPI multiprocessor שזה למעשה מעיד שהוא כן מודע למעבד השני.יש פה איזה קונפליקט די משמעותי במערכת.א.תחפש בביוס פונקציה בשם APIC ועוד אופציה שקשורה ל APIC אשר נקראת MPS TABLEלמה הן מוגדרות ?
פורסם 2003 בינואר 922 שנים מחבר אם זו הבעייה...אז מחר אני אקנה מערכת הפעלה חדשה אבל אני רוצה להיות בטוח שזו הבעייה ואם כן איזה מערכת הפעלה עדיפה לשני מעבדים XP proffetional או WIN 2000.?
פורסם 2003 בינואר 922 שנים תראה, היית יכול לחסוך את כל התארד הארוך והמייגע הזה אם רק היית אומר לנו שיש לך XP Home ...XP Home - מערכת הפעלה למשתמש הביתי...XP Pro - מערכת הפעלה למשתמש העיסקי..
פורסם 2003 בינואר 922 שנים מחבר אני מתנצל שהטרחתי אותכם....אבל מאיפה אני יודע שמערכת דואלית מחייבת XP PRO ? והשאלה היא שכל הבעיות שנגרמו לי הם בגלל אי תאימות מערכת ההפעלה ?
פורסם 2003 בינואר 922 שנים כן...בכל מקרה מפה אתה יכול לרכוש Windows XP Pro אוWindows 2000 www.pchardware.co.il
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים מחבר שלום,התקנתי היום XP PRO ואכן מערכת הפעלה זו זיהתה את שני המעבדים. אבל לצערי הרב הבעייה לא נפתרה.ורציתי לשאול איך אני יכול לדעת שכרטיס המסך תקין ב100% . הרצתי את 3DMARK וגם הפעם בהתחלת הבדיקה נתקלתי במצבי LOCKED כ4 פעמים. אבל הציון עלה קצת והגיע ל 11092 .תודה.
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים מחבר כשאני מריץ את ה 3DMARK ב DEMO הראשון והשני מופיעה המילה הזו באמצע המסך וניכבת . אז אני שואל מה פירוש הדבר הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.