פורסם 2007 במרץ 618 שנים בודק ב-Everestבשביל לבדוק רק זיכרון לא צריך Everest זאת רק אפשרות...לא נראה לי גם הוא יודע משהו על התוכנה הזאת, כי הוא לא יודע את כמות הזיכרון שיש לו אז בטח את התוכנה לא נראה לי שהוא יודעמאפיינים>הגדרות>מתקדם>מתאםבאנגלית:Display Properties>Settings>Advanced>Adapterשם כתוב כמות הזיכרון
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לא צריך שום תוכנה בשביל לדעת כמה זיכרון יש בכרטיס מסך אפשר לדעת איך שרשמתי הנ"ל
פורסם 2007 במרץ 718 שנים פשוט תרשום בהפעלה:dxdiagואז תעבור ללשונית תצוגה... שם יש לך פרטים על הכרטיס מסך
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים בשביל לבדוק רק זיכרון לא צריך Everest זאת רק אפשרות...לא נראה לי גם הוא יודע משהו על התוכנה הזאת' date=' כי הוא לא יודע את כמות הזיכרון שיש לו אז בטח את התוכנה לא נראה לי שהוא יודעמאפיינים>הגדרות>מתקדם>מתאםבאנגלית:Display Properties>Settings>Advanced>Adapterשם כתוב כמות הזיכרון[/quote']אוקי זה רושם שיש לי 256MB אבל על הכרטיס רשום 64MB . אז איך אני יודע מה נכון?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים יש לי GE6200TCאותו TC שאתה הוספת זה הבעיה, זה נקרא TurboCache זה טכנולוגייה של Nvidia במקביל ל-HyperMemory של ATI.הטכנולוגייה הזאת אומרת שהכרטיס מסך יקח חלק מהזיכרון הפנימי של המחשב (RAM) וייעביר אותו לכרטיס מסך, זה טוב לאלה שיש להם הרבה זיכרון במחשב.קרא אודות הטכנולוגייה כאן:http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2265
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.