עבור לתוכן

מה ההבדל בין כרטיסי זיכרון M2 של סוני לבין החיקויים של Sandisk

Featured Replies

פורסם

הבנתי שיש חיקויים האם ההבדל בינהם הוא קריטי?

פורסם

חיקויים של SANDISK ? או סאנדיסק עצמם - שהם לא ממש חיקוי?

הם די חברה שמציבה את הסטנדרט ומפתחת טכנולוגיות להרבה מאוד חברות אחרות בתחום של כרטיסי פלאש.

ליביו

פורסם

חיקויים? ברוב המקרים הכרטיסים של סאנדיסק יותר איכותיים משל סוני.

פורסם
  • מחבר

לא יודע..הכרטיס היה מיועד לK800I והמוכר אומר שלא משתלם לקחת את הסוני כי הם יקרים מאד והוא הציע לי חיקוי של סאנדיסק או משהו כזה..

עריכה: נשנה קצת את השאלה

במה מתבטא ההבדל בין כרטיסים מקוריים לחיקויים השונים?

פורסם

זה לא בדיוק חיקוי..

פשוט הכרטיס הומצא על ידי סוני והכרטיסים שהיא מוכרת הם די יקרים (בסביבות ה350+- ל1GB תלוי בדגם) וזה רק בגלל שרשום עליהם SONY...

ולכן עדיף "חיקוי"..

כמובן שSandisk חברה מוכרת וגדולה בתחום ככה שאין מה לחשוש בעניין..

פורסם

לא יודע..הכרטיס היה מיועד לK800I והמוכר אומר שלא משתלם לקחת את הסוני כי הם יקרים מאד והוא הציע לי חיקוי של סאנדיסק או משהו כזה..

עריכה: נשנה קצת את השאלה

במה מתבטא ההבדל בין כרטיסים מקוריים לחיקויים השונים?

בהכל, החל מאמינות הכרטיס ועד למחיר והקיבולת שלו.

פורסם

ה-MemoryStick Micro הוא בכלל פיתוח משותף של סוני וסאנדיסק, זה לא שהכרטיסים של סאנדיסק הם "חיקויים" או משהו..

פורסם

בכל מקרה תזהר מזיופים, לא חסרים כאלה היום בשוק

פורסם

לא הבנתם אותו הוא מתכוון לזיופים שיש היום לחברת sd הייתה פה כתבה באתר שמסתובבים בחנויות זיופים הוא שואל מה ההבדל בין זיוף של sd ל-sony.

פורסם

סאן דיסק היא חברה מאוד מוכרת , שפיתחה את הDUO הרגיל והמיקרו ביחד עם סוני (/ עבורה).

למי שלא יודע - היא חברה ישראלית (במקור התחילו בתפן אבל גדלו).

זו סיבה גדולה לתמחור המצוין בארץ.

אני זוכר אפילו שבחלק ממבחני הPERFORMANCE כשיצא הPSP הכרטיסים של SD היו קצת מהירים יותר באותה קטגוריה.

בקיצור - אין שום סיבה לא לקנות SD - אם כבר ממש ההפך.

אין שום סיבה לשלם שקל יותר על סוני.

ליביו

פורסם

סאן דיסק היא חברה מאוד מוכרת , שפיתחה את הDUO הרגיל והמיקרו ביחד עם סוני (/ עבורה).

למי שלא יודע - היא חברה ישראלית (במקור התחילו בתפן אבל גדלו).

זו סיבה גדולה לתמחור המצוין בארץ.

אני זוכר אפילו שבחלק ממבחני הPERFORMANCE כשיצא הPSP הכרטיסים של SD היו קצת מהירים יותר באותה קטגוריה.

בקיצור - אין שום סיבה לא לקנות SD - אם כבר ממש ההפך.

אין שום סיבה לשלם שקל יותר על סוני.

ליביו

לא התייחסת למה שכתבתי?

הוא לא מדבר על חברת sd עצמה אלה על הזיופים שלה כמו שיש חיקויים של ג'ינסים ככה יש גם ל-sd מבין?

עכשיו השאלה היא מה ההבדל בין הזיוף של sd לבין sony.

פורסם

יש הבדל גדול בין חיקוי לאמיתי. המקוריים מיצרים כך שהזיכרון המובנה לא יקלוט רעשי סביבה. והחיקויים זה סתם זיכרון שלא מורכב איכותית. יש מצב שהמזוייף יעבוד מצויין לאורך שנים... ויש מצב שלא. אתה מוכן לקחת סיכון? היום כשהזיכרונות כל כך זולים... מה הטעם?

פורסם

אם יש לך התלבטות בין SANDISK M2 מקורי לבין סוני, קח את הSANDISK בלי היסוס... הסוני עולה יותר רק בגלל השם.

פורסם
  • מחבר

כן הלכתי על הSandisk בסוף זה פשוט לא משתלם לקחת את הסוני

בכל מיקרה בינתיים אני מרוצה ואין שום בעיות :)

פורסם

וגם אין סיבה שיהיו.

אגב יתרון של הסאנדיסק הוא שהוא בא עם מתאם לקורא כרטיסים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים