פורסם 2007 במרץ 618 שנים צריך עצותאבל מכיוון ששוק הזיופים בסין ענקקיייייחשבתי לתת לו את שמות אם תמונות של המוצרים שאני רוצה חשבתי על פלאפון חודש צריך מתי שהוא להיפטר מTELIT! פלאפון חשבתי על משהו קטן לא יותר גדול מהטליט x120 שלי שהוא באותו גודל כמו ה95 וחשבתי על נגן לא צריך שינגן סרטיםחשיבות לאיכות וגודל ומקום יותר מ4-6 gb
פורסם 2007 במרץ 618 שנים התמונה לא תעזור לו כ"כ,כי הזיופים נראים בול אותו דבר,שילך לחנויות שמכבדות את עצמן.אבל אם אני לא טועה רוב המכשירים שתמצא בסין הם בסינית,לך תמצא עכשיו מי שיצרוב לך.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר כל חברה של המכשירים הלא גנרים יש בחירה של שפות חחח וחוץ מיזה למה יש אינטרנט זה בעיה ליצרוב גירסא חדשה?? לא..
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר חשבתי על פלא אם אוכל לקבל פלא שהוא נגן טוב אם בטריה חזקה מאוד! אז סבבהנגן מוזיקה לא צריך יותר מיזה לא איכפת לי מהמצלמה.... העיקר שיהיה קטן! ושיהיה לו הרבה אפשריות שיהיה אפשר לשחק אם התוכנה שלו שיהיה אפשר לשנות שטיות חחח ואם לא איזה נגן שסוללה שלו חזקה ומעל 2gb ואיכות טובה יותר טובה מישל הsandisk....
פורסם 2007 במרץ 618 שנים חשבת על D2 בנוסף לכרטיס ענק?אז נכון שאתה לא סרטים, אבל מסך צבעוני וגדול זה תמיד טוב...
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר ואללה מגניב אבל אם עד ה14 לא יתקנו לי את הe250 :'( :'(אני באמת יקח את הD2 האם יש למישהו מושג מה המחיר שלו בסין? וכמה עולה כרטיס זיכרון ואיך קוראים לחניות נורמליות שמה כי כדי ליקנות שמה כרטיס זיכרון אם נפח אמיתי צריך להיות בר מזל...
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מחבר אוקיי לא רציתי לפיתוח נושא חדש אז אני מקפיץ אני גם מחפש מחשב כף יד שיהיה חזק יחסית לא חייב הכי יקר אני לא כלכך מבין בזה מה שונה מימה מין הסתם החומרה שלו נגידאז מה שחשוב שיהיה מסך טוב שיכולו ליראות בשמש ושלא יהיה איטי בעיקרון השימושים שלו הוא יומן פגישות ספר טלפונים ענקקקקקקקק וכתבן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.