פורסם 2007 במרץ 618 שנים אהלן חברה, נכנסתי לאתר של באג וראיתי שם את המסך הנ"ל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1האם סוף כל סוף יש מסך 22" עם פאנל איכותי ?מה אתם אומרים על המסך הנ"ל ? גם המחיר שלו אטקרטיבי בשביל מסך 22" רחב עם פאנל איכותי
פורסם 2007 במרץ 618 שנים ל-PVA יש זווית צפיה מוכרזת של 178 מעלות - לא 170. בנוסף, חיפוש בגוגל הניב אתרים ישראלים בראש החיפוש מה שאומר שזה זבל.כל הסממנים מצביעים על TN בכל אופן:* זווית צפיה של 170/160 פה.* זמן תגובה של 5MS.* יחס ניגודיות של 1:700.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מדהים "בטכנולוגיית Advanced PVA."לא כתוב פנל מסוג ...אולי הטכנולוגיה היא של כפתור ה brightness ?אולי יש ראשי תיבות חדשים power veracity authentication אולי הם מתכוננים לתביעה People Vs. Acertmpusr? לא מצאתי את זה שםמצאתי 2216Wאבל לא WAsה 24 הוא Acer AL2416WAs (widescreen) has a 24 inch 6 ms (g2g) PVA panel.אם אתה צודק זה ממש הטעיית צרכנים.---טוב התקשרתי ל 09-9578823להזמין מבאג, והם טוענים שהפאנל הוא מסוג PVAכמו כן המסך לא קיים בחנויות , אין אותו בתצוגה, ניתן להזמין רק דרך האתר.(מי שעוקב שם לב שאני קניתי TN, אבל אני ידעתי בדיוק מה אני קונה, אף אחד לא הטעה אותי)--- אז יאללה מי רוצה לקנות ולתבוע ?
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לדעתי מדובר בהטעיה גדולה,1. המסך הוא מסך TN2. למסך הנ"ל אין כניסת DVIאת המסקנות הללו אני מסיק לפי השם Acer AL2216WAS כאשר:W - WideA- AnalogueS - Silverואילו בארצות הברית המסך משווק בגירסת Acer AL2216WBDW - WideB - BlackD - Digitalהסיבה לכך שלגירסה האירופאית אין DVI זה בגלל שהדבר מחשיב אותה כטלויזיה שעליה 20% יותר מיסים באיחוד האירופי ולכןAcer בחרו להוריד את כניסת ה DVI מהמסך. בכל מקרה אני לא יודע מה הגיע לארץ אבל זה מסך TN ובקשר לכניסת DVIמומלץ לברר בחנות כאשר המסך מגיע פיזית בכדי להיות שבטוחים שמדובר בגירסה הדיגיטלית.ביקורת של Behardware.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים ואו , עכשיו אני בשוק, במפורש כתוב "כניסת D-SUB דרך מחבר 15 פינים לחיבור מחשב.חיבור DVI "בצירוף לזה שהמסך לא קיים בחנויות אלא רק בהזמנה טלפוניתהאפשרות הקלה היא שהם טעו בשם הדגם.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים גם אם מדובר במסך בגירסה האמריקאית (עם DVI) הוא לא בדיוק מציאה ואין לו HDCP. ועדייו מדובר במסך עם פאנל TN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.