עבור לתוכן

עזרה לשאלות בקשר לחיבור אינטרנט בכבלים וספק אינטרנט טוב

Featured Replies

פורסם

יש לי חיבור בקו של בזק עם ספקית בזק בינלאומי. אני מתחבר דרך רשת אלחוטית בעלת 3 מחשבים.

עכשיו אני רוצה לעשות לעצמי חיבור שונה רק למחשב שלי(לאינטרנט) אבל יש לנו רק קו אחד בבית.

האם זה אפשרי לעשות חיבור בכבלים ככה שאני לא צריך עוד קו בבית? ואיך עושים את זה?

בבקשה תגידו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי להתחבר דרך הכבלים, אם צריך מודם מיוחד וכו'(יש לי מודם לא בשימוש כרגע-רכשתי מחנות של בזק).

בקשר לספק אינטרנט הייתי רוצה לדעת אם מישהו פו משחק במשחק: World of Warcraft ויודע אולי על ספקית אינטרנט עם פס טוב למשחק המדובר הזה.

כרגע ה-Latency שלי הוא מעל 200.

תודה לכל מי שעוזר!

פורסם

הספקית שלך כרגע היא הספקית עם הפינגים הכי טובים

בקשר לקו אתה לא צריך כבלים בשביל שזה יהיה שונה פשוט תזמין לך חיבור משלך, אם אני לא טועה הקו יכול להכיל הרבה מידע, פשוט אתה מחייג עם סיסמה ושם משתמש אחרים

פורסם

ממה שאני יודע, אתה לא ממש יכול להתחבר עם אותו שם משתמש על שני קווים, בעיקר אם מדובר על כבלים וADSL. (הגדרות שונות בספק).

ז"א אתה תצטרך להזמין עוד שם משתמש בספק, לדעתי 014 כרגע הכי טובים מבחינת פינגים ומהירויות ברשתות P2P.

לגבי מודם לא צריכה להיות בעיה. ברגע שאתה מתחבר לתשתית כלשהי, אתה מקבל מאותו ספק תשתית מודם כדי שתוכל להתחבר.

פורסם

זהו זה מה שאמרתי לו

הוא יכול להתקשר ל014 ולהזמין חיבור נפרד בשבילו ואז להתחבר עם השם והסיסמה של החיבור המסויים ואז יש לו חיבור נפרד

פתרנו לך את הבעיה עכשיו תתקשר אליהם

פורסם

לא, הוא יצטרך גם קו תשתית נפרד אם הוא רוצה שגם הראוטר וגם המחשב שלו יקבלו אינטרנט באותו הזמן.

פורסם

אה גם ראוטר? טוב

פורסם
  • מחבר

אוקיי תנו לי להבהיר כמה דברים:

1. אין לי רוטר אני לא צריך את זה, כרגע אני משתמש ברוטר בחיבור אלחוטי כדי שיהיה לאינטרנט.

2. דבר שני אני צריך להתחבר דרך מודם נוסף ככה שיהיו שני מודמים על אותו קו בבית. אין מצב בעולם שאני מכיר לפחות שאני יוכל להתחבר. אם המודם הראשון מחובר אז שלי יהבהב ולא יתקבל. ככה שזה למה שחשבתי על הכבלים בבקשה תמצאו פיתרון.

פורסם

כבר הצענו לך את הפתרון היחיד.

אתה לא יכול לחבר יותר ממודם אחד על כל קו של תשתית.

אתה לא יכול לחבר מודם ADSL לתשתית של HOT. אתה תצטרך להזמין תשתית אינטרנט מHOT אם אתה לא רוצה קו טלפון נוסף בבית למודם השני.

ברמת העיקרון יש מצב שתוכל להתחבר עם אותו השם משתמש משני הקוים, אבל זה לא כ"כ חוקי ולא תמיד עובד עם חלק מספקי האינטרטנט, אז רוב הסיכויים שתצטרך גם USER נוסף בספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים