עבור לתוכן

חברה רציתי לשאול אם יש הבדל בין נוודיה לATI לגבי AA

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר יש לי בעיה? אז החילפו לי לוח אם וזכרונות וזה לא פתר את הבעיה .וגם את הכרטיס שמו לי חדש והיה אותו דבר אז החזירו לי את שלי. אז מה כבר

יכול להיות בעיה אצלי? דרייברים ניסתי הרבה. אז כמו שאמרתי כניראה יש כרטיסים של ATI עם הבעיה הזאת . אבל עוד דבר יש לי בעיה שיש משחקים שפשוט מקרטעים לי וזה המשחקים שהכרטיס שלי צריך להפעיל אותם אחלה. למשל פיפא 07 בסרטונים מקרטע אבל במשחק עצמו לא. וגם המשחק Reservoir Dogs

שאניי יורה המשחק זז לאט אפילו שאני ימוריד רזולציה נשאר אותו דבר. וגם F.E.A.R לפעמים כזה זז לאט. מוזר שב3DMark06 הציון שלי 4860

שזה אחלה תוצאה אז איך משחקים ככה זזים לי.

בוא נגיד שספק לא החלפתי אולי הוא לא טוב.ונגידדשהוא לא טוב אז איך יששלייתוצאה טובה ב3DMark06. אאחחחחחחחחחחחח מחשבים היום זה לא כמו פעם.

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לעשות :'(

ככה זה מחשבים גם אצלי יש משחקים שעובדים די איטי

פורסם
  • מחבר

מה עובדים איטי אתה שומע מה אתה אומר אחי? אני יגיד לך שאני ראיתי חברה שאומרים עם הכרטיס מסך שלהם 7600GT שזה יותר חלש משלי בהרבה וזז להם חלק המשחק F.E.A.R. ומה פיפא אצלי צריך לקרטע? הקיצר אין מה לעשות אני מצטער שקניתי ATI .אם הנודיה שהיה לי נהנתי ממנו משהו. כל משחק זז חלק חבל שהוא AGP.

פורסם

הם סתם אומרים שטויות!! מה אתה לא מכיר אותם?

אומרים שזז לי חלק אם 7600GT על הכל HIGH אם 4AA בשרת של 32 שחקנים ב BF2 עובד לי חלק!!

אולי בשבילהם זה חלק אבל זה רץ על 40 FPS מי יודע :-X

פורסם

תפסיקו לחרטט יש לי 19XT ולא היה לי משחק אחד שהיה לי איתו בעיה של AA אולי FEAR אבל ממש קצת ולא בכל המקומות........

מה שכן בTEST DRIVE-UNLIMITED יש לי בעיה עם הAA אני חושב שAA בכל לא עובד במשחק הזה כי גם עם אני שם דרך והדרברים וגם דרך המשחק יש מדרגות ברמות! :nixweiss: מחכה לפאטצ אולי יסדר אתזה

פורסם
  • מחבר

אמרתי שזה בכל משחק יש לי את המדרגות אבל כל משחק זה שונה . ואם כבר הזכרת את FPS אז אצלי בBattlefield 2142 עומד על 50 40.ובReservoir Dogs עומד על 25 ומתי שיורה זה יורד ל15 או 7. ואז מקרטע. בוא נגיד זה בעיה במשחק מה אני יכול להוריד כדי לשפר את זה?

פורסם

תפסיקו לחרטט יש לי 19XT ולא היה לי משחק אחד שהיה לי איתו בעיה של AA אולי FEAR אבל ממש קצת ולא בכל המקומות........

מה שכן בTEST DRIVE-UNLIMITED יש לי בעיה עם הAA אני חושב שAA בכל לא עובד במשחק הזה כי גם עם אני שם דרך והדרברים וגם דרך המשחק יש מדרגות ברמות! :nixweiss: מחכה לפאטצ אולי יסדר אתזה

אולי אתה שמת HDR במשחק? 8)

פורסם
  • מחבר

תראה במשחק הזה אין הגדרות יש רק רזולציה וזהו. מה זה בדיוק HDR?

פורסם

ברוב הכרטיסים אם אתה שם HDR אין AA :-\

פורסם

חבר'ה אל תסתמכו על TDU, זה משחק עם הרבה בעיות גרפיות... תנסו להחליף כמה פעמים רזלוציה תראו מה קורה למשחק

תעשו ALT+TAB ותראו מה קורה...

פורסם

לי יש 6800 gt

ואני משחק במשחק test drive עם aa כפול 4 והכל חלק הטירוף אין טיפה של "מדרגות"

וגם פיר עבד לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות בלי שום מדרגות.....

ממש מוזר......זה לא אומר להיות ככה רוני.

ראיתי את כל ההודעות שלך על המחשב הזה אני במקומך הייתי זורק אותו אצלם בחנות.

ומבקש מחשב אחר חדש קומפלט לחלוטין!

ואם לא מרוצה מה ati שיחליפו לך לכרטיס של נודיה ברמה נראה 7900 gt

לא יודע ככ מה ברמה של הכרטיס שלך וסוגר עניין.אתה צריך להנות מהמחשב החדש שלך לא להתבאס ולאכול את הלב!

פורסם

^&^

צודק,רוני מאפו קנית את המחשב?

פורסם

אחי תעשה חיפוש ותראה מזה HDR בקטנה HDR זה אפקט של דימוי אור אמיתי...[ממש בקטנה] הוא עושה קצת בעיות במשחק הזה וגם יש בעיה בכרטיסים של NVIDIA -גירסה 7 ומטה בATI כל כרטיס שהוא לא מX1 הבעיה שאי אפשר להפעיל AA+HDR

אבל אצלי גם יש כרטיס 19XT שזה אומר שאין לי בעיה HDR+AA גם הHDR מכובה ככה שזה לא מקור הבעיה....

פורסם
  • מחבר

אתה רואה מה זה מה שאני עובר עם המחשב הזה אני ילך שוב לחנות למרות שהייתי שם כבר 10 פפעמיים .[גם ככה אני צריך להחליף את הצורב דיודי שלי לחברה אחרת] לגבי הHDR זה נמצא בהגדרות של הדריבר?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לומר לכם שגם במשחק הזה War Rock שיש לו גרפיקה חלשה חחחח הFPS אצלי במשחק מ100 ל40 ל25 וכו.. יש גם תמונה של המשחק.

אני יודע שאני צריך ללכת שוב לחנות אבל אני רוצה לדעת מה הדברים שיכולים לעשות את זה? אולי הלוח אם הזה לא מסתדר עם הכרטיס מסך הזה.לא יודע

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים