עבור לתוכן

חברה רציתי לשאול אם יש הבדל בין נוודיה לATI לגבי AA

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה ראיתי כמה פעמיים אצל כרטיסי ATI שכמה שתשים AA גבוהה.תמיד זה לא יהיה הכי חלק כמו אצל נוודיה.

מי שיודע בדבר והיה לו את שניי סוגי החברות שיענה תודה ותראו תמונה שלקחתי מפורום משחקים לזה אני מתכוון.

[attachment deleted by admin]

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תאמת

יש לי 1900XT ושאני אפילו שם AA דרך הדרייברים עדיין יש אפקט של מדרגות

פורסם
  • מחבר

זהו זה מה שאני רוצה לדעת כי לי יש X1950 PRO ותמיד יש לי. וזה מעצבן אותי כי היה לי כרטיס של נוודיה שהכל היה חלק [6800GS]

אתה יודע איזה מעצבן זה לשחק עם האפק של המדרגות האלה . אני מרגיש במשחקים שהגרפיקה מגעילה.[למרות שזה לא קשור לגרפיקה עצמה]

פורסם

זה נכון, אבל תלוי גם במשחק לדעתי.

פורסם

האמת שלי לא אכפת כל כך אני ממילא תמיד שם HDR אם יש ושם AF בשביל שיראו טוב למרחק

אז לפחות AF פועל כמו שצריך

AA גם לוקח לי פריימים וגם לא עושה כלום

פורסם

אם אני לא טועה ראיתי כמה פעמיים אצל כרטיסי ATI שכמה שתשים AA גבוהה.תמיד זה לא יהיה הכי חלק כמו אצל נוודיה.

מי שיודע בדבר והיה לו את שניי סוגי החברות שיענה תודה ותראו תמונה שלקחתי מפורום משחקים לזה אני מתכוון.

איזה משחק זה? ולי יש 1950XTX ואני לא רואה מדרגות...

פורסם

ה AA של סדרת X1K של ATI איכותי בהרבה מזה של אנוידיה בסדרות 7 ומטה.

פורסם

חחחחחחחחח איזה מפגרים אתם יא אללה :D

יש מדרגות כי אתם שמים AA דרך הדריבר :kopfpatsch:

שימו AA במשחק ותבטלו את ה AA ששמתם בדריבר ולא תראו שום "מדרגות"

פורסם
  • מחבר

מה יש לך אחי אני שם גם מהדרייבר וגם במשחק אבל תמיד יש. בנוודיה כמו שהיה לי תמיד היה חלק.

פורסם

גם אצלי שאני שם רק במשחק את הAA אז עדיין יש

משהו מסריח פה

פורסם
  • מחבר

בכל משחק יש לך את זה? כי לי כן. גם כל דבר שיש צל [כמו עצים וכו..] אז יש ממש את המדרגות האלה

פורסם

מה זה המשחק בשתמונה?

פורסם

בכל משחק יש לך את זה? כי לי כן. גם כל דבר שיש צל [כמו עצים וכו..] אז יש ממש את המדרגות האלה

מדרגות בצללים? ;D זה המשחק ולא הכרטיס :kopfpatsch: להרבה משחקים ל צללים יש מדרגות:"BF2" COMPANY OF HEROES.....

על כמה AA אתם שמים ויש לכם מדרגות (לא על צללים) ?

לי יש X1800XT אני משחק על 4 AA ובחיים לא ראיתי מדרגות :smile1:

רוני?

תנסה לבטל לגמרי את ה AA בדרייבר זה אומר שתבחר ב "APPLICATION CONTROLLER"

אז תבחר ב 4 AA (((((((במשחק כלשהו)))) ותגיד לי אם יש לך מדרגות ::)

פורסם
  • מחבר

המשחק זה TEST DRIVE-UNLIMITED. לקחתי את התמונה מפורום משחקים. תראה יכול להיות שזה לא אצל כל כרטיסי ATI. אבל נייסיתי הכל תאמין לי

כבר חודשים רק מנסה [מחשב חדש]. יש לי אותן משחקים ששחקתי עם הכרטיס של נוודיה 6800GS ואיתו חלק ראיתי ממש חלק.[וגם לא התכוונתי רק לצללית יש כל מיניי דברים במשחקים שיש להם את המדרגות כמו עמודים מנורות וכו.. הרבה ומתי שאני זז אז זה גם זז כזה.

פורסם

הבעיה במחשב שלך רוני לי יש X1800XT ואין שום "מדרגות" :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים