פורסם 2007 במרץ 618 שנים אני מעוניין לקנות לוח אם ואני ממש ממש מתלבט כבר שבועיים אולי חושב על OC אבל בקטנה כי עוד לא יודע לעשות את זה ולא רוצה לשחק עם החלקים , חיפשתי וקראתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי מי יותר טוב , אני סומך עליכם פה ואני אקנה מה שתגידו יותר טוב יש לי פנטיום 4 3G עם 2MB קאש כרטיס מסך CLUB-3D ATI RADEON X1950 PRO 512MB 256BITמארז מפואר של ת'ירמלטיק עם הרבה מאווררים של COOLER MASTER שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של DDR2 533 GIEL אני רק מתלבט בלוח , אני רק רוצה לוח שיהיה מהיר וחזק במשחקים כבדים מאוד , חודש הבא אני קונה E6600 ועוד שתי חתיכות זיכרון 1GB X 2 של GIEL אז איזה לוח יחרוש יותר טוב יש שתי לוחות אני רק אחת מהם לוקח סופית רק תעזרו לי לבחור את החזק מביניהם ותודה מראש Asus P5WDG2 WS Professional - 975Xhttp://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1289&l1=3&l2=82&l3=249או את זה Asus Commando - P965 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=117&l3=0&model=1480&modelmenu=1אני מקווה שתעזרו לי אני הולך סופית על מה שתגידו חבר'ה , נמאס לי מלקרוא באתרים על הלוחות ולא הבנתי מי יותר חזק תודה לכם !!
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מחבר כן אני יודע WORKSTATION אבל הוא חזק במשחקים לא ? או שכדאי ללכת על ASUS STRIKER EXTREME ? אני בסך הכל רוצה לוח הכי חזק בשוק למשחקים כבדים ותוכנות כבדות , אין לי בעיה עם המחיר העיקר שיהיה הלוח הכי טוב שבשוק להרצת משחקים גבדים , לוח כמובן רק של ASUS תודה על העזרה
פורסם 2007 במרץ 618 שנים אם אתה לא מתכוון לעשות אוברקלוק (וגם אם כן), זה בזבוז כסף רציני להוציא כל כך הרבה על לוח אם.יש אחלה לוחות באזור ה-600-800 ש"ח, ואתה בקושי תרגיש בהבדל בינם לבין הלוחות שאתה שוקל לקנות.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר אני יודע אחי אבל אני קונה בכל מקרה אחת משתי הלוחות של אסוס אז אני שואל מי יותר חזק במשחקים ללא שום OC רק מרכיב ומשחק ASUS STRIKER או השני P5WDG2 WS PRO אני קונה היום ממור לוי , רק תענו בקשה תמליצו לפני שאני קונה תודה ותסבירו לי קצת על הלוח ואם יש השוואות מודה לכולם
פורסם 2007 במרץ 718 שנים אם אתה מתלבט רק בין שני אלה,הSTRIKER יותר טוב לדעתי,בכלל הוא לוח טוב למשחקים(לא מנסיון אישי).
פורסם 2007 במרץ 718 שנים לגבי השאלה שלך - אין בכלל התלבטות - ה-COMMANDO לוקח ובגדול .הלוח הזה נמצא אצלי כבר חודשיים ואני עובד איתי מעל FSB 560 יציב !!! .אני עושה עם הלוח הזה 6GHZ עם המעבד שלי (P4 3.2GHZ דגם המעבד 641 ) .עם ה- E4300 - הגעתי ל- 4GHZעם ה- E6400 הגעתי ל- 4.2GHZעם ה-E6300 - עדיין בבדיקה (קרוב ל- 4GHZ)עם P4 פרסקוט - 3.2 @4.8GHZ .היו לי המון לוחות של אסוס (4 בשנה האחרונה) וגם לוחות של ג'יגה בייט (3 בשנה האחרונה) וה-COMMANDO הוא הטוב שבינהם במיוחד אם אתה קונה מעבד מסדרת ה- CORE 2 DUO .תקנה ותהנה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.