עבור לתוכן

ברצוני לקנות טלוויזית LCD בגודל פחות או יותר 24" שתשמש גם למחשב (גלישה באינטרנט)

Featured Replies

פורסם

לפי קריאה בפורום מה שהבנתי זה שכדי להבטיח תמונה טובה במחשב כל מה שאני צריך לדאוג לו זו שהטלוויזיה שאני ארכוש תהיה ברזולוציה של לפחות 1024-768.

האם זה מדוייק?

יש עוד דברים שצריך לשים אליהם לב כדי שטלוויזית LCD תהווה מסך מחשב ?

בתודה מראש.

פורסם

למה לא לקנות מסך מחשב פשוט כמו DELL WFP2407 ?

פורסם
  • מחבר

השימוש העיקרי בו הוא טלוויזיה, אני לא רוצה להתעסק עם כרטיס טלוויזיה ובעיקר לא להפעיל את המחשב כל פעם שאני רואה טלוויזיה.

לכן איכות התמונה הנדרשת בתור מסך מחשב היא מינימאלית רק כדי לגלוש באינטרנט ולא למשחקים וכו.

פורסם

למסך יש חיבור SVIDEO, תבדוק אם יש יציאה כזו מהממיר (אם יש לך כזה).

פורסם

ל-2407 יש כניסת קומפוסיט שמתאימה לכל ממיר דיגיטאלי שקיים כיום. בנוסף, אם ניתן להוציא S-video מהממיר

התוצאה תהיה איכותית יותר. ה 2407 מתאים יותר לעבודה מול מחשב מאשר טלויזיה שמקומה בסלון.

בין הסיבות לכך הם בהירות גבוהה מאוד בטלויזיות LCD בגלל סוג הפאנל שלהם ורזולוציה נמוכה מאוד בהשוואה לגודל הפיזי.

פורסם
  • מחבר

לממיר יש רק יציאת אדום-צהוב-לבן רגילה (ממיר YES קטן).

אז ניתן בעצם לראות טלוויזיה במסך זה ללא הפעלת המחשב ?

פורסם

כן, אבל אתה זקוק לרמקולים כלשהם.

נ.ב יציאה צהובה נקראת גם Composite.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז בעצם כל מסך מחשב LCD בעל כניסת composite או s-video יכול לשמש גם כמסך טלוויזיה ללא צורך במחשב (כולל מסכי ה-17") ? ועדיין יראו טוב טלוויזיה ? (זאת הדרישה החשובה)

פורסם

מספר מסכי המחשב אשר באמת בעלי כניסת S-Video או Composite קטן, לדוגמא רק הדגמים הבאים של דל מגיעים עם כניסות כאלו:

1. 2707WFP

2. 2407WFP

3. 2007WFP

4. 2007FP

מדדבר על הדגמים בין 20" ל 27", אני לא מכיר מסכי 17" עם כניסות כאלה, ישנם "טלויזיות LCD" בגודל 19" אשר לעיתים

מגיעות עם רזולוציה טבעית של 1280X1024 והם למעשה מסכי מחשב אך חלק מאותם טלויזיות מגיעות לעיתים עם רזולוציה

טבעית של 640X480 כך שכדי לבדוק טוב טוב מה קונים.

איכות כניסת הקומפוזיט ב 2407 סבירה ולדעתי עושה עבודה טובה יותר מכרטיס הטלויזיה הממוצע, בנוסף ניתן לראות את הטלויזיה בחלון

בעת עבודה על המחשב בדומה לשימוש בכרטיס טלויזיה.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים